PUBLICITATE
Cea mai bună și rapidă Cremă de ciocolată

Cea mai bună și rapidă Cremă de ciocolată

O alegere perfectă pentru orice amator de dulciuri. Este bogată, cremoasă și cu un gust intens de ciocolată, perfectă pentru a fi utilizată ca umplutură pentru prăjituri, torturi sau pentru a fi servită cu fructe sau biscuiți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 1 cana ml frisca lichidă Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Incalziti frisca lichida intr-un vas mic pana cand incepe sa fiarba.

2. Pasul

Adaugati ciocolata tocata si amestecati continuu pana cand ciocolata este topita si amestecul este omogen.

Cea mai bună și rapidă Cremă de ciocolată - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Adaugati untul si continuati sa amestecati pana cand acesta este complet topit si incorporat in crema.

Cea mai bună și rapidă Cremă de ciocolată - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Luati vasul de pe foc si lasati crema sa se raceasca la temperatura camerei.

5. Pasul

Dupa ce crema s-a racit, se poate servi imediat, alaturi de diferite deserturi, sau se poate pastra in frigider, intr-un vas inchis ermetic, timp de pana la o saptamana.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou