Cheesecake cu mango
🥭Un cheesecake răcoritor cu mango, fără coacere🥭‼️
Ingrediente
Corp
- 150 g Prune
- 60 g Ulei
- 1 lingură Suc de lămâie
Cremă
- 500 g mascarpone
- 250 g Brânză de vaci uşor de întins
- 2 linguri zahăr pudră
- vanilie Bourbon măcinat
- 200 g De ciocolată albă
- 1 Maturat Mango câteva picături de suc de lămâie
Ultimele broșuri
Procedura
Diametrul formei: 26 cm
Amestecăm biscuiții cu unt și cu o linguriță de suc de lămâie 🍋. Îi presăm pe partea de jos a unei forme rotunde, căptușite cu hârtie de copt.
Amestecăm mascarpone, brânză de vaci, ciocolată albă topită, zahăr, vanilie. Un mango copt îl mixăm (în tocător) cu câteva picături de suc de lămâie și îl adăugăm în cremă.
Distribuim crema uniform pe baza de biscuiti.
Coulis de mango 🥭:
Mixăm mango într-un tocător cu sucul de la o lămâie, adăugăm un vârf de cuțit de turmeric. Amestecăm amidonul de porumb în apă, îl turnăm în piureul de mango și îl lăsăm să fiarbă puțin. (până se îngroașă, dacă amestecul ar fi prea lichid, adăugăm mai mult amidon de porumb cu puțină apă)
Turnăm peste cheesecake-ul nostru și îl lăsăm să se răcească.
Poftă bună 😍🥭