PUBLICITATE

Sursa :: zi3000 from Getty Images

Crap prăjit

Crapul prăjit este un fel de mâncare pe care îl pregătesc mai ales în perioada sărbătorilor de Crăciun, dar și în orice moment al anului când vrem să ne răsfățăm familia cu ceva cu adevărat special.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Crap de dimensiuni medii Adăugat la
  • 200 g Făină netedă Adăugat la
  • 3 bucată ou Adăugat la
  • 250 g Pesmet Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
  • Lămâie pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi curăț crapul și îl împart în porții. Apoi sărez și piperez fiecare bucată după gust.

2. Pasul

În etapa următoare am pregătit trei boluri - unul cu făină, unul cu ouă bătute și unul cu pesmet. Acopăr fiecare bucată de crap mai întâi cu făină, apoi cu ou și în final cu pesmet. Este important ca crapul să fie acoperit uniform pe toată suprafața. 3. Apoi încălzesc suficient ulei într-o tigaie. Prăjesc crapul pe ambele părți până când devine auriu - de obicei durează 3-4 minute pe fiecare parte. Crapul prăjit trebuie să fie frumos crocant la exterior și suculent în interior.

3. Pasul

Se servește cu felii de lămâie, care adaugă o prospețime delicioasă preparatului.

Rețete similare

Pește în aluat de clătite

O rețetă pentru un fel de mâncare delicioasă de pește în aluat de clătite pe care întreaga noastră familie se bucură.

Pește în aluat de bere

O rețetă de pește delicios în aluat de bere, gata în jumătate de oră.

Somon asiatic de legume cu somon simplu Stir Fry Noodles

Un fel de mâncare care vă va satisface pofta de fructe de mare, tăițeii Stir Fry cu somon sunt o fuziune de arome asiatice și somon bogat. Acest fel de mâncare ușor de preparat este sănătos și aromat, plin de legume, tăiței și un sos dulce și savuros.

Somon prăjit

Am făcut această rețetă de somon prăjit în timpul unui prânz de weekend pentru familia mea și a fost delicios!

Pește spadă prăjit

O rețetă de mirin prăjit care este perfectă pentru un prânz sau o cină rapidă.

File de păstrăv coral la tigaie crocantă

Păstrăvul coral, un pește suculent și fraged, cu o aromă ușoară, se potrivește de minune cu ierburi, condimente și plante aromatice. Felul de mâncare rezultat este un echilibru perfect între sărat și picant, delicat și îndrăzneț. Această rețetă vă va transforma cu siguranță într-un împătimit al fructelor de mare gătite în casă!

Somon afumat cu sfeclă roșie ușor caramelizată

Acesta este un fel de mâncare unic și delicios pe care îl fac adesea când am oaspeți la cină. Combinația dintre somonul stremel afumat și năutul ușor caramelizat (napi) este incredibil de gustoasă și este întotdeauna un preparat preferat. Cu o salată crocantă de garnitură și un pahar de vin alb sec, devine o experiență gustativă deosebită.

Pește prăjit crocant thailandez cu sos Tamarind

Printre nenumăratele delicatese, peștele crocant thailandez cu sos de tamarind se remarcă prin combinația delicată a peștelui crocant și fulgurant, perfect compensată de dulceața acrișoară a sosului de tamarind.

Rețete similare

Pește în aluat de clătite

O rețetă pentru un fel de mâncare delicioasă de pește în aluat de clătite pe care întreaga noastră familie se bucură.

Pește în aluat de bere

O rețetă de pește delicios în aluat de bere, gata în jumătate de oră.

Somon asiatic de legume cu somon simplu Stir Fry Noodles

Un fel de mâncare care vă va satisface pofta de fructe de mare, tăițeii Stir Fry cu somon sunt o fuziune de arome asiatice și somon bogat. Acest fel de mâncare ușor de preparat este sănătos și aromat, plin de legume, tăiței și un sos dulce și savuros.

Somon prăjit

Am făcut această rețetă de somon prăjit în timpul unui prânz de weekend pentru familia mea și a fost delicios!

Pește spadă prăjit

O rețetă de mirin prăjit care este perfectă pentru un prânz sau o cină rapidă.

File de păstrăv coral la tigaie crocantă

Păstrăvul coral, un pește suculent și fraged, cu o aromă ușoară, se potrivește de minune cu ierburi, condimente și plante aromatice. Felul de mâncare rezultat este un echilibru perfect între sărat și picant, delicat și îndrăzneț. Această rețetă vă va transforma cu siguranță într-un împătimit al fructelor de mare gătite în casă!

Somon afumat cu sfeclă roșie ușor caramelizată

Acesta este un fel de mâncare unic și delicios pe care îl fac adesea când am oaspeți la cină. Combinația dintre somonul stremel afumat și năutul ușor caramelizat (napi) este incredibil de gustoasă și este întotdeauna un preparat preferat. Cu o salată crocantă de garnitură și un pahar de vin alb sec, devine o experiență gustativă deosebită.

Pește prăjit crocant thailandez cu sos Tamarind

Printre nenumăratele delicatese, peștele crocant thailandez cu sos de tamarind se remarcă prin combinația delicată a peștelui crocant și fulgurant, perfect compensată de dulceața acrișoară a sosului de tamarind.

Reels

Nou