PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne de vită Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată Ardei roșu Adăugat la
  • 1 bucată piper verde Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 linguri Ardei dulce Adăugat la
  • 750 ml Bulion de vită Adăugat la
  • 250 g Paste Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți de aproximativ 3x3 cm.

2. Pasul

Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ardeii. Morcovii în rondele. Nu uitați că legumele din tocană vor contribui semnificativ la gustul acesteia și la consistența sosului.

3. Pasul

Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa se rumenește ușor. Este foarte important să amestecați regulat în această etapă pentru ca ceapa și usturoiul să nu se ardă.

4. Pasul

Se adaugă carnea, ardeii și morcovii. Se prăjesc aproximativ 10 minute, apoi se adaugă paprika dulce, sare și piper după gust.

5. Pasul

Se toarnă bulionul, se adaugă legumele și se fierbe încet timp de aproximativ 1 oră.

6. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi se scurg.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vițel

Acesta este un rețetă tradițională de gulaș de vițel. Carnea este suculentă, iar sosul este perfect condimentat. Încearcă să-l faci singur, şi vei surprinde invitații tăi!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Paste cu pui și dovlecel

Aceste paste cu pui și dovlecel sunt excelente, sănătoase și rapide de preparat.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vițel

Acesta este un rețetă tradițională de gulaș de vițel. Carnea este suculentă, iar sosul este perfect condimentat. Încearcă să-l faci singur, şi vei surprinde invitații tăi!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Paste cu pui și dovlecel

Aceste paste cu pui și dovlecel sunt excelente, sănătoase și rapide de preparat.

Reels

Nou