PUBLICITATE

Ou moale perfect

Prepararea unui ou fătălău perfect nu este deloc complicată, necesită doar câteva trucuri mici. Cu această rețetă, veți reuși de fiecare dată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 1 Bucată ou Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță oțet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Fierbem apa într-o oală mică. Adăugăm un praf de sare și oțet.

2. Pasul

În timp ce apa se fierbe, perforați oul frumos și cu grijă la capătul ascuțit al oului cu un ac.

3. Pasul

Când apa începe să fiarbă, adăugați cu grijă oul.

4. Pasul

Gătim oul timp de 4 minute. Nu mai mult!

5. Pasul

Apoi scoateți cu grijă oul din apa fierbinte și clătiți-l cu apă rece.

6. Pasul

Trebuie să lași oul să se răcească câteva minute. Între timp, oul va continua să se gătească de la propria sa căldură.

Reels

Nou