PUBLICITATE
Tigaie picantă cu piept de pui

Tigaie picantă cu piept de pui

O combinație perfectă de arome și condimente pentru a oferi un gust delicios și plin de viață. Carnea de pui fragedă se combină perfect cu ardeii gras și iute, iar aromele de curry, ghimbir și chimen oferă o notă exotexotică și bogată.

PUBLICITATE
Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 2 linguri ulei vegetal Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 ardei iute Adăugat la
  • 1 ardei gras roșu Adăugat la
  • 1 ardei gras verde Adăugat la
  • 1 linguriță de sare Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță praf de curry Adăugat la
  • 12 linguriță praf de ghimbir Adăugat la
  • 14 linguriță chimen măcinat Adăugat la
  • Sucul de la jumătate de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu-ridicat. Adăugați uleiul și încălziți-l.

2. Pasul

Adăugați pieptul de pui tăiat cubulețe în tigaie și gătiți-l timp de 5-7 minute sau până când este aurit și s-a frăgezit. Îndepărtați carnea din tigaie și puneți-o deoparte.

Tigaie picantă cu piept de pui - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

În aceeași tigaie adăugați ceapa și usturoiul și gătiți-le timp de 2-3 minute sau până când devin ușor translucide.

Tigaie picantă cu piept de pui - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Adăugați ardeii cubulețe, sarea, piperul, praful de curry, ghimbirul și chimenul. Amestecați și gătiți timp de 2-3 minute sau până când ardeii încep să se înmoaie.

Tigaie picantă cu piept de pui - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

5. Pasul

Adăugați pieptul de pui înapoi în tigaie și amestecați-l cu legumele.

Tigaie picantă cu piept de pui - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

6. Pasul

În final, adăugați sucul de lămâie și amestecați din nou.

7. Pasul

Servește tigaia picantă fierbinte, garnisită cu pătrunjel tocat, dacă doriți. Poate fi acompaniată cu orez sau pâine prăjită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou