PUBLICITATE
Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Pasta de pește
O excelentă pastă de pește, ideală pentru pâine.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 konzerva Ton în ulei
- 2 ks ou
- 1 ks The Onion
- 2 căței de usturoi
- 2 ro maioneză
- 1⁄2 ks lămâie
- 1 ro mărar
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Fierbe ouăle până sunt tari și lasă-le să se răcească.
2. Pasul
Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le mărunt. Prajiți ceapa într-o tigaie cu puțin ulei, până devine translucidă. Adăugați usturoiul și prăjiți-l puțin mai mult.
3. Pasul
Scurgeti bine tonul din conserva si zdrobiti-l cu furculita in bucati mai mici.
4. Pasul
Amestecați într-un bol tonul, ceapa prăjită cu usturoi, mărarul tocat mărunt și maioneza. Gustați și adăugați sare și condimente după gust.
5. Pasul
Curățăm ouăle și le dăm pe răzătoare. Le adăugăm în amestecul de pește și amestecăm.
6. Pasul
La final, adăugăm sucul de la jumătate de lămâie și amestecăm din nou totul. Servim răcit.