PUBLICITATE

Sursa :: Atide from Getty Images

Pasta din resturi de carne la cuptor

O pasta delicioasă făcută din resturi de carne la cuptor. Potrivită pentru micul dejun sau ca un gustare rapidă în timpul zilei.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Friptură de carne Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Linguri Maioneză Adăugat la
  • 1 Lingura Muștar Adăugat la
  • 1 bucată usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura Solamylu Adăugat la
  • 1 Lingura Piper măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți mici.

2. Pasul

Curățați și tocați mărunt ceapa și usturoiul.

3. Pasul

Amestecati toate alimentele si zdrobiti-le cu o furculita pana cand obtineti o consistenta de unt.

4. Pasul

Adăugați solamyl pentru a îngroșa amestecul.

5. Pasul

Gustați și, dacă este necesar, adăugați sare și piper.

6. Pasul

Se servește pe pâine proaspătă sau pe pâine prăjită.

Rețete similare

Pasta de pește

O excelentă pastă de pește, ideală pentru pâine.

Unt de jumări

O pastă tradițională cu jumări, ouă și castravete murat.

Unt de brânză cu usturoi

Unt de brânză delicios și simplu cu usturoi. Ideal pentru mic dejun sau cină.

Unt de brânză Hermelín

Mic dejun fantastic

Avocado tartinabil cu ou

Avocado tartinabil cu ou este unul dintre preparatele mele preferate pentru micul dejun sau gustare. Are o aromă subtilă de avocado, care este înviorată cu suc de lămâie și îmbunătățită prin adăugarea unui ou poșat.

Unt de brânză cu usturoi

Unt de brânză cu usturoi din brânză topită, care este alegerea ideală pentru toate ocaziile.

Cremă vegană pentru sandvișuri

Această cremă pentru sandvișuri este alegerea perfectă dacă doriți ceva simplu și rapid de preparat. Este foarte gustoasă și necesită doar câteva ingrediente de bază. Este perfectă pentru sandvișuri, tortillas sau chiar legume.
Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Shakshuka (ouă poșate în sos de roșii)
Videorecetă

Shakshuka (ouă poșate în sos de roșii)

Shakshuka este o mâncare nord-africană și din Orientul Mijlociu, care constă în ouă poșate într-un sos de roșii fiert la foc mic cu mirodenii. Este ușor, sănătos și se prepară în mai puțin de 30 de minute.

Rețete similare

Pasta de pește

O excelentă pastă de pește, ideală pentru pâine.

Unt de jumări

O pastă tradițională cu jumări, ouă și castravete murat.

Unt de brânză cu usturoi

Unt de brânză delicios și simplu cu usturoi. Ideal pentru mic dejun sau cină.

Unt de brânză Hermelín

Mic dejun fantastic

Avocado tartinabil cu ou

Avocado tartinabil cu ou este unul dintre preparatele mele preferate pentru micul dejun sau gustare. Are o aromă subtilă de avocado, care este înviorată cu suc de lămâie și îmbunătățită prin adăugarea unui ou poșat.

Unt de brânză cu usturoi

Unt de brânză cu usturoi din brânză topită, care este alegerea ideală pentru toate ocaziile.

Cremă vegană pentru sandvișuri

Această cremă pentru sandvișuri este alegerea perfectă dacă doriți ceva simplu și rapid de preparat. Este foarte gustoasă și necesită doar câteva ingrediente de bază. Este perfectă pentru sandvișuri, tortillas sau chiar legume.
Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Shakshuka (ouă poșate în sos de roșii)
Videorecetă

Shakshuka (ouă poșate în sos de roșii)

Shakshuka este o mâncare nord-africană și din Orientul Mijlociu, care constă în ouă poșate într-un sos de roșii fiert la foc mic cu mirodenii. Este ușor, sănătos și se prepară în mai puțin de 30 de minute.

Reels

Nou