PUBLICITATE

Sursa :: Lilechka75 from Getty Images

Piure de mazăre cu smântână

Piureul de mazăre cu smântână este acompaniamentul meu preferat pentru carne. Îmi place consistența sa delicată și gustul ușor dulceag pe care îl are mazărea simplă. Prepararea nu este deloc dificilă, iar cu ajutorul smântânii, mazărea capătă o cu totul altă dimensiune.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Mazăre congelată Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
  • Sare, piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Puneți mazărea într-o cratiță și adăugați apă cât să o acopere. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, când mazărea trebuie să fie fragedă. Recomandarea mea este să lăsați mazărea să mai fiarbă puțin, în loc să o lăsați să se întărească.

2. Pasul

Scurgeți mazărea după ce a fiert și puneți-o din nou în oală. Adăugați smântâna, sarea și piperul. Folosind un blender de imersie, se pasează până la omogenizare. ň

3. Pasul

Se servește piureul cald.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou