PUBLICITATE

Cel mai bun crap la cuptor

O rețetă simplă și delicioasă pentru prepararea crapului la cuptor

PUBLICITATE
Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Ingrediente

porții
1
  • 1 crap de aproximativ un kilogram Adăugat la
  • 2 Lămâi Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 linguri de ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură de sare Adăugat la
  • piper negru proaspăt măcinat dupa gust Adăugat la
  • câteva fire de rozmarin proaspăt Adăugat la
  • 1 ceapă roșie mare taiata felii Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Este recomandat sa preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Pasul

Spălați și uscați bine crapul.

3. Pasul

Tăiați una dintre lămâi în felii subțiri și așezați-le în interiorul crapului.

4. Pasul

Într-un castron mic, amestecați sucul de la cealaltă lămâie cu usturoiul tocat și uleiul de măsline.

5. Pasul

Frecați bine crapul cu amestecul de ulei și asezonați-l cu sare și piper.

6. Pasul

Puneți câteva fire de rozmarin în interiorul crapului și împrejurul lui.

7. Pasul

Așezați ceapa tăiată felii într-o tavă pentru cuptor, apoi puneți crapul peste ea.

8. Pasul

Coaceți în cuptor timp de aproximativ 35-40 de minute, sau până când crapul este rumenit și friabil.

9. Pasul

Scoateți din cuptor și serviți imediat, garnisit cu felii de lămâie și câteva fire de rozmarin proaspăt.

Reels

Nou