PUBLICITATE
Plăcintă cu prune și strat de brânză cu pudră

Plăcintă cu prune și strat de brânză cu pudră

Este un tort pe care îl puteți pregăti cu orice tip de fructe de sezon. Simplu, gustos, perfect pentru a fi servit cu cafea după-amiaza sau doar pentru a vă răsfăța.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Adesea

  • 4 bucată ou Adăugat la
  • 120 g zahăr brun Adăugat la
  • 1 ro ulei Adăugat la
  • 4 ro lapte Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 12 pachete praf de copt Adăugat la
  • 2 ro cacao Adăugat la

Strat de brânză

  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 12 pachete budincă de vanilie Adăugat la
  • 100 g brânză de vaci cu cocoloașe Adăugat la
  • 30 g proteine de vanilie Adăugat la
  • 5 db prună Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Batem ouăle cu zahăr. Batem cel puțin 10 minute. Apoi adăugăm ulei și lapte. Apoi amestecăm făina cernută cu praful de copt. Tornăm aproximativ jumătate din aluat într-o formă rotundă (diametrul 24 cm) acoperită cu hârtie de copt. În a doua jumătate adăugăm cacao și lapte și turnăm partea de cacao peste partea deschisă la culoare.

2. Pasul

Din lapte și praf de budincă vom găti un budincă densă. Îl vom scoate de pe flacără și vom amesteca brânză de vaci și proteine. Vom stratifica partea de brânză pe aluatul din formă.

3. Pasul

Tăiem prunele în bucăți mai mici și le așezăm pe tort. Coace la o temperatură de aproximativ 170 de grade timp de 30 de minute.

Reels

Nou