PUBLICITATE

Sursa :: Alexey Borodin from Getty Images

Plăcintă de mere cu smântână

Rețetă pentru o fantastică plăcintă de mere cu smântână.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 4 ks mere medii Adăugat la
  • 200 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 200 g Făină simplă Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 150 g Smântână acră Adăugat la
  • zahăr vanilat Adăugat la
  • Scorțișoară Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a face umplutura de mere. Tăiați merele în galbeni și prăjiți-le într-o tigaie cu 100 g de zahăr și unt.

2. Pasul

Între timp, pregătiți aluatul. Într-un castron mare, se amestecă ouăle și restul de 100 g de zahăr, apoi se adaugă făina, praful de copt și un praf de sare.

3. Pasul

Se unge o tavă de copt și se presară cu făină. Așezați aluatul pe foaia de copt astfel încât marginile să fie ridicate.

4. Pasul

Într-un castron, se amestecă smântâna cu zahărul și se toarnă amestecul peste aluat.

5. Pasul

Se așază merele tăiate felii deasupra aluatului.

6. Pasul

Se coace prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 45 de minute. Lasă-l să se răcească pe foaia de copt după ce îl scoți și apoi presară-l ușor cu zahăr vanilat și scorțișoară pentru un gust delicios.

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Tort de prune inversat

Prăjitura este o combinație excelentă de prune dulci, coapte și aluat ușor, care se coace frumos cu sucul de la prune.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Brownies cu brânză de vaci

Negrese fantastice de ciocolată cu brânză de vaci, gata într-o oră.

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Tort de prune inversat

Prăjitura este o combinație excelentă de prune dulci, coapte și aluat ușor, care se coace frumos cu sucul de la prune.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Brownies cu brânză de vaci

Negrese fantastice de ciocolată cu brânză de vaci, gata într-o oră.

Reels

Nou