PUBLICITATE

Sursa :: Taiftin from Getty Images

Porc cu varza acra

Porc crocant copt cu varza acra.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Principalele ingrediente

  • 4 Bucăți Cotlet de porc Adăugat la
  • 500 grame varză murată Adăugat la
  • 2 Bucăți The Onion Adăugat la
  • 2 Bucăți Căței de usturoi Adăugat la
  • 2 lingurițe Ardei dulce Adăugat la

Condimente și ulei

  • 2 lingurițe sare și piper Adăugat la
  • 2 linguri ulei vegetal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 °C.

2. Pasul

Încălziți uleiul vegetal în tigaie și prăjiți mușchiul de porc pe ambele părți. Scoateți carnea prăjită și puneți-o pe un șervet de hârtie.

3. Pasul

Prajitiți ceapa tocată până devine aurie în aceeași tigaie. Adăugați usturoiul tocat și prăjiți încă 2 minute.

4. Pasul

Adăugați varza acră și gătiți pentru încă 5 minute. Apoi adăugați paprika dulce, sare, piper negru măcinat și amestecați bine.

5. Pasul

Introduceți varza acră în tavă, peste ea carnea de berbecut și coaceți-le împreună aproximativ 60 de minute.

Rețete similare

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Pui gratinat pe varză acră cu smântână

Rețetă pentru pui delicios și sănătos gratinat pe varza acră cu smantana.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Cartofi cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional, care este deosebit de apreciat în lunile de iarnă.

Caserolă de cartofi și varză murată

Caserola de cartofi și varză din bucătăria șvabă este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Combinația dintre cartofi și varză poate părea ciudată la început, dar are un gust senzațional de bun. Caserola de cartofi este o mâncare consistentă și încălzitoare, perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă.

Spaetzle clasic de varză șvăbească

Această mâncare tradițională din sudul Germaniei este una dintre preferatele mele, pe care am pregătit-o de multe ori. Combinația dintre spaetzle sărat și gustul ușor acrișor al verzei nu este doar delicioasă, ci și foarte sățioasă. O adevărată mâncare reconfortantă care are un gust deosebit de bun în sezonul rece!

Rețete similare

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Pui gratinat pe varză acră cu smântână

Rețetă pentru pui delicios și sănătos gratinat pe varza acră cu smantana.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Cartofi cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional, care este deosebit de apreciat în lunile de iarnă.

Caserolă de cartofi și varză murată

Caserola de cartofi și varză din bucătăria șvabă este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Combinația dintre cartofi și varză poate părea ciudată la început, dar are un gust senzațional de bun. Caserola de cartofi este o mâncare consistentă și încălzitoare, perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă.

Spaetzle clasic de varză șvăbească

Această mâncare tradițională din sudul Germaniei este una dintre preferatele mele, pe care am pregătit-o de multe ori. Combinația dintre spaetzle sărat și gustul ușor acrișor al verzei nu este doar delicioasă, ci și foarte sățioasă. O adevărată mâncare reconfortantă care are un gust deosebit de bun în sezonul rece!

Reels

Nou