PUBLICITATE
![Rețeta perfectă de punci (punch) de vară Rețeta perfectă de punci (punch) de vară](https://eu.tastescdn.net/thumbor/YyclYhN19dK8XMC_lyuE3Eh4Nrs=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2-fguanUGzAiYVIf3OGb/48ab9a19b64d41d49a402b8acc875a.jpeg)
Rețeta perfectă de punci (punch) de vară
Această rețetă simplă de punc clasic combină sucul proaspăt de portocale și lămâi cu vin roșu uscat și zahăr granulat, pentru a crea o băutură dulce și aromată, perfectă pentru a fi savurată la petreceri sau în momente de relaxare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 1 cană suc portocale
- 1 cană suc lămâie
- 1 cană zahăr
- 2 căni apă rece
- 1 sticlă vin roșu ml
- 1 portocală
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-un castron mare, amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie, zahărul și apa rece.
![Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1 Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/lvas0C9XPdcOJ4k0neFgKw2C_e0=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2-fguanUGzAiYVIf3OGb/d7cf691594ad268e2fe088a25a2fcf.png)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Adaugă sticla de vin roșu și amestecă bine.
![Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1 Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/ouXfif9k_c3Ov1ZQsrjx1v20QXw=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2-fguanUGzAiYVIf3OGb/258ca2bfc53fe21d046a1c8fbcf648.png)
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Adaugă felii de portocală și lămâie după preferință.
![Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1 Rețeta perfectă de punci (punch) de vară - pasul de preparare 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/1s6vcvbDjoRI4mWLa0jMdp29oJI=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2-fguanUGzAiYVIf3OGb/e0d5ee8eebcbc6cd1a2ad5e111af0b.png)
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Lasă punciul să se odihnească timp de cel puțin 30 de minute înainte de a servi, astfel încât să se combine aromele.