PUBLICITATE
   
Sursa :: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek
Supă cremă de țelină cu smântână
Aceasta este o rețetă simplă, dar gustoasă și nutritivă de supă cremă de țelină îmbogățită cu smântână. Este o aperitiv perfect sau o cină ușoară.
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
4
 - 2 Cap țelină
 - 1 Cap ceapă roșie
 - 2 gerezd usturoi
 - 1 linguriță piper alb măcinat
 - 1 linguriță sare
 - 1 l Supă de legume de bază
 - 200 ml Smântână tare
 
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 50 min.
1. Pasul 
  Curățăm dovlecelul, ceapa roșie și usturoiul și le tăiem în cuburi mai mari.
2. Pasul 
  Într-o oală mare, umplem legumele cu supă de bază de legume, le condimentăm cu sare și piper, apoi le gătim aproximativ 40 de minute, până când legumele se înmoaie.
3. Pasul 
  Supa o pasam cu blenderul pana devine cremoasa, apoi adaugam smantana si o lasam sa fiarba inca 5 minute.
4. Pasul 
  Înainte de servire, sărați/piperati după gust și serviți fierbinte.