PUBLICITATE

Sursa :: kuba61 from Getty Images

Tort de carne cu spanac

Un tort copt original și decorat cu fructe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Aluat:

  • 250 g Spanac proaspăt Adăugat la
  • 300 g făină autogresată Adăugat la
  • 150 g zahăr granulat Adăugat la
  • 180 ml ulei Adăugat la
  • 3 ks ou Adăugat la
  • 1 ks praf de copt Adăugat la
  • 12 ks Coajă de lămâie Adăugat la
  • 1 ro suc de lămâie Adăugat la

Cremă:

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 400 g smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 130 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la

Altele:

  • Grăsime Adăugat la
  • făină grosieră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 170°C.

2. Pasul

Tăiați spanacul în bucăți mai mici și amestecați-l cu 80 g de ulei până se omogenizează.

3. Pasul

Puneți 3 ouă cu zahăr într-un castron și bateți.

4. Pasul

Adăugați treptat în amestec 100 ml de ulei, spanacul mixat, coaja de lămâie și sucul.

5. Pasul

Adăugați făina amestecată cu praf de copt. Modelați aluatul.

6. Pasul

Uleiți forma de tort și presărați-o cu făină grosieră.

7. Pasul

Introducem aluatul în formă și îl coacem aproximativ 50 de minute.

8. Pasul

Într-un bol, amestecați zahărul și mascarpone cu un mixer, adăugați frișcă pentru bătut și bateți până devine ferm, potriviți cu sucul de lămâie.

9. Pasul

Tăiem tortul răcit în 3 părți și îl ungem cu cremă pe fiecare dintre ele.

10. Pasul

Aliniem partea de sus a tortului și sfărâmăm partea tăiată.

11. Pasul

Se unge tortul cu cremă.

12. Pasul

Acoperim partea de sus a tortului și părțile laterale cu fărâmitură.

13. Pasul

Decorează partea de sus a tortului cu fructe.

Reels

Nou