PUBLICITATE

Sursa :: FB: Pečeme s láskou

Tort de prune inversat

Prăjitura este o combinație excelentă de prune dulci, coapte și aluat ușor, care se coace frumos cu sucul de la prune.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15

Aluat:

  • 4 ks ou Adăugat la
  • 10 lžic Cristal Adăugat la
  • 5 lžic Uleiuri Adăugat la
  • 20 lžic Lapte Adăugat la
  • 20 lžic Făină semi-grosieră Adăugat la
  • 1 ks praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 2 Linguri Cacao olandeză Adăugat la

Altele:

  • 700 g Prună Adăugat la
  • 3 Linguri Zahăr cristal Adăugat la
  • 3 Linguri Baby grits Adăugat la
  • 3 ks Smântână acră Adăugat la
  • 3 ks Zahăr vanilat Adăugat la
  • Ciocolată pentru răzuit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Folosind ingredientele de mai sus, se bate aluatul și se împarte în 2 părți. Adăugați cacao la o parte.

2. Pasul

Prunele trebuie să fie spălate și scurse.

3. Pasul

Așezați prunele cu partea tăiată în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.

4. Pasul

Se presară cu zahăr și se coace la 220 °C timp de 15 minute.

5. Pasul

Apoi se presară cu semolă.

6. Pasul

Se pune aluatul alb peste prune și apoi aluatul brun. Se coace timp de 20 de minute la 180 °C.

7. Pasul

După ce s-a răcit, se întoarce prăjitura și se unge cu smântână.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou