PUBLICITATE
Sursa :: FB: Pečeme s láskou
Tort de prune inversat
Prăjitura este o combinație excelentă de prune dulci, coapte și aluat ușor, care se coace frumos cu sucul de la prune.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
Aluat:
- 4 ks ou
- 10 lžic Cristal
- 5 lžic Uleiuri
- 20 lžic Lapte
- 20 lžic Făină semi-grosieră
- 1 ks praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 2 Linguri Cacao olandeză
Altele:
- 700 g Prună
- 3 Linguri Zahăr cristal
- 3 Linguri Baby grits
- 3 ks Smântână acră
- 3 ks Zahăr vanilat
- Ciocolată pentru răzuit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Folosind ingredientele de mai sus, se bate aluatul și se împarte în 2 părți. Adăugați cacao la o parte.
2. Pasul
Prunele trebuie să fie spălate și scurse.
3. Pasul
Așezați prunele cu partea tăiată în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
4. Pasul
Se presară cu zahăr și se coace la 220 °C timp de 15 minute.
5. Pasul
Apoi se presară cu semolă.
6. Pasul
Se pune aluatul alb peste prune și apoi aluatul brun. Se coace timp de 20 de minute la 180 °C.
7. Pasul
După ce s-a răcit, se întoarce prăjitura și se unge cu smântână.