PUBLICITATE

Sursa :: sbossert from Getty Images Signature

Tortă de portocale fără unt

O delicioasă tortă de portocale fără unt, ușoară și proaspătă, perfectă pentru a fi savurată la micul dejun sau în timpul momentelor de relaxare. Această rețetă nu necesită folosirea untului, ceea ce o face o opțiune mai ușoară, dar în continuare delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 grame făină Adăugat la
  • 200 grame zahăr Adăugat la
  • 4 ou Adăugat la
  • 1 portocaliu Adăugat la
  • baking powder v1 Adăugat la
  • 100 mililitri lapte Adăugat la
  • 50 mililitri Ulei de semințe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o formă de tort.

2. Pasul

Într-un vas, amestecați făina, zahărul și drojdia.

3. Pasul

Într-un alt bol, bateți ouăle.

4. Pasul

Adăugați coaja rasă și sucul de portocală la ouă.

5. Pasul

Adăugați încet amestecul de făină la ouă, alternând cu laptele și uleiul.

6. Pasul

Turnați aluatul în formă și coaceți timp de aproximativ 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.

7. Pasul

Lăsați tortul să se răcească în formă timp de 10 minute, apoi îndepărtați-l și lăsați-l să se răcească complet pe un grătar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou