Picior de porc

Picior de porc - rețete rapide și ușoare

7 rețete

Aruncă o privire la aceste rețete! Toate aceste rețete din categoria Picior de porc - sunt potrivite pentru mai multe evenimente. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 7 rețete? Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 40 - 360 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Dacă ai nevoie de ajutor să alegi o rețetă, îți recomandăm preferatele noastre, care devin tot mai populare - Friptură suculentă de porc la cuptor cu mirodenii aromate, Friptură de porc crocantă de picior de porc la cuptor, Tocăniță de porc cu ciuperci și varză, Friptură de porc cu varză roșie.

Tocăniță de porc cu ciuperci și varză

Rețetă de la actorul Vlado Müller,, am gătit-o de multe ori și este foarte apreciată la noi,, un pahar de vin și este o mâncare divină.

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

Pulpa de porc sălbatic cu sos

O pulpa de porc sălbatic delicioasă, coaptă lent până devine fragedă și suculentă. Acest fel de mâncare robust și revigorant este perfect pentru serile reci de iarnă și ocazii speciale.

Friptură de porc cu varză roșie

Rețetă pentru o delicioasă friptură de porc cu varză roșie.

Friptură de porc crocantă de picior de porc la cuptor

Exteriorul crocant și auriu și interiorul fraged al acestei fripturi de picior de porc, împreună cu complexitatea aromelor, au fost întotdeauna un succes.

Carne de porc cu prune

Pulpă de porc cu prune, una dintre mâncărurile mele preferate pentru prânzul de duminică. L-am preparat de nenumărate ori și de fiecare dată iese minunat de suculent și aromat.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Friptură suculentă de porc la cuptor cu mirodenii aromate
Videorecetă

Friptură suculentă de porc la cuptor cu mirodenii aromate

Această friptură de porc la cuptor este perfect suculentă și aromată, datorită mirodeniilor alese cu grijă și timpului de gătire lent. Este o rețetă ușoară de preparat, perfectă pentru o cină în familie sau pentru o cină deosebită cu prietenii.
PUBLICITATE