PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Carne de porc cu prune

Pulpă de porc cu prune, una dintre mâncărurile mele preferate pentru prânzul de duminică. L-am preparat de nenumărate ori și de fiecare dată iese minunat de suculent și aromat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Pulpă de porc Adăugat la
  • 20 buc Prune uscate Adăugat la
  • 4 dinți Usturoi Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • Paprika uscată Adăugat la
  • Ierburi aromatice (rozmarin, cimbru) Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
  • 1 sticlă Bulion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Spălați pulpa, uscați-o și tăiați-o pe lungime pentru a crea un buzunar de prune. La acest pas, este esențial să nu se taie carnea până la capăt.

2. Pasul

Se îndesă prunele în crestătura de pe pulpă. Nu vă îngrijorați dacă vi se pare că sunt prea multe - ele sunt cele care vor da cărnii aroma și suculența sa unică.

3. Pasul

Se freacă carnea pe toate părțile cu ierburi aromatice, paprika, usturoi ras, sare și piper. Se lasă timp de 30 de minute pentru a permite condimentelor să se absoarbă bine.

4. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea de porc pe toate părțile până când devine aurie. Nu uitați că prăjirea corectă a cărnii este importantă pentru gustul și suculența acesteia.

5. Pasul

Se transferă carnea de porc prăjită într-o oală, se adaugă bulionul și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 1,5h la foc mic, acoperit.

6. Pasul

După acest timp, carnea de porc ar trebui să fie gata. Lăsați-o în oală timp de 10 minute, amintindu-vă să opriți aragazul.

7. Pasul

Acum puteți servi friptura de porc gustoasă și suculentă cu prune. Este foarte gustoasă cu crupe de hrișcă sau cartofi și salată.

Rețete similare

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Pulpa de porc sălbatic cu sos

O pulpa de porc sălbatic delicioasă, coaptă lent până devine fragedă și suculentă. Acest fel de mâncare robust și revigorant este perfect pentru serile reci de iarnă și ocazii speciale.

Picioruș de pui prăjit crocant în cuptor

Această rețetă de pulpe de pui prăjite crocante este una dintre preferatele mele pentru o masă confortabilă de weekend. Mușchii de pui sunt crocanți la exterior și fragezi și suculenți la interior, pur și simplu irezistibili. Cu condimentele pe care le folosesc în rețeta mea, puiul are întotdeauna un gust aromat, puternic, dar nu prea puternic.

Rețeta de fazan cu piure de cartofi

Un preparat tradițional de toamnă, fazanul, este pregătit în această rețetă într-un mod simplu, dar elegant. Pasărea este umplută cu ierburi proaspete și condimente, apoi coaptă în cuptor până devine fragedă și suculentă.

Rețete similare

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Pulpa de porc sălbatic cu sos

O pulpa de porc sălbatic delicioasă, coaptă lent până devine fragedă și suculentă. Acest fel de mâncare robust și revigorant este perfect pentru serile reci de iarnă și ocazii speciale.

Picioruș de pui prăjit crocant în cuptor

Această rețetă de pulpe de pui prăjite crocante este una dintre preferatele mele pentru o masă confortabilă de weekend. Mușchii de pui sunt crocanți la exterior și fragezi și suculenți la interior, pur și simplu irezistibili. Cu condimentele pe care le folosesc în rețeta mea, puiul are întotdeauna un gust aromat, puternic, dar nu prea puternic.

Rețeta de fazan cu piure de cartofi

Un preparat tradițional de toamnă, fazanul, este pregătit în această rețetă într-un mod simplu, dar elegant. Pasărea este umplută cu ierburi proaspete și condimente, apoi coaptă în cuptor până devine fragedă și suculentă.

Reels

Nou