PUBLICITATE

Sursa :: Szakaly from Getty Images

Friptură de porc cu varză roșie

Rețetă pentru o delicioasă friptură de porc cu varză roșie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg pulpă de porc Adăugat la
  • 1 bucată piure de roșii Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată bulion Adăugat la
  • 1 cap varză roșie Adăugat la
  • zahăr Adăugat la
  • Chimen Adăugat la
  • oțet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Se taie carnea în felii mai groase și se prăjește pe ambele părți în ulei încins.

2. Pasul

Apoi se așază carnea pe o tavă de copt.

3. Pasul

În grăsime se prăjește ceapa tocată și se adaugă ardeiul roșu tocat mărunt.

4. Pasul

Se amestecă piureul, sarea , piperul și bulionul în apă.

5. Pasul

Se toarnă amestecul în bulion, se amestecă bine și se toarnă peste carnea pregătită. 6. Se acoperă vasul de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 1 oră.

6. Pasul

Caramelizați zahărul de pe varză.

7. Pasul

Se adaugă varza tocată și se acoperă cu puțină apă.

8. Pasul

Se asezonează cu sare, chimen și foi de dafin.

9. Pasul

Se lasă totul să fiarbă împreună timp de aproximativ 10 minute.

10. Pasul

La final, se adaugă oțetul și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 10 minute.

Reels

Nou