PUBLICITATE

Sursa :: Dietmar Rauscher for Alamy Stock

Pulpa de porc sălbatic cu sos

O pulpa de porc sălbatic delicioasă, coaptă lent până devine fragedă și suculentă. Acest fel de mâncare robust și revigorant este perfect pentru serile reci de iarnă și ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Pentru piciorul de mistreț

  • 1 Bucată Pulpa de porc sălbatic (aproximativ 2-2,5 kg) Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 3 Buchet Rosemary Adăugat la
  • 5 Degetele de la picioare Usturoi (tăiat în felii) Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la

Pentru sos

  • 1 Cană vin roșu Adăugat la
  • 1 Cană Supă de vită Adăugat la
  • 1 Lingură miere Adăugat la
  • 1 Lingură Muștar Dijon Adăugat la
  • 2 Lingură Cimbru proaspăt tocat Adăugat la
  • 2 Lingură Amidon de porumb (opțional, pentru îngroșare) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de pulpa de porc sălbatic, încălziți mai întâi cuptorul la 220 de grade Celsius.

2. Pasul

Frecați coapsa de mistreț cu ulei de măsline, sare și piper. Adăugați crenguțele de rozmarin și cățeii de usturoi tăiați.

3. Pasul

Coaceți pulpa în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până când devine maro și crocantă.

4. Pasul

Între timp, faceți sosul într-o tigaie pe aragaz. Combinați vinul roșu, supa, mierea, muștarul Dijon și cimbru tocat și aduceți totul la fierbere.

5. Pasul

După 30 de minute de prăjire, turnați sosul peste pulpă și reduceți temperatura cuptorului la 180 de grade Celsius. Continuați să prăjiți și, ocazional, să turnați sosul peste pulpă, până când devine moale. Acest lucru ar trebui să dureze încă 2 până la 2,5 ore.

6. Pasul

După prăjire, lăsați pulpa de porc sălbatic să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.

7. Pasul

Serviți pulpa de porc sălbatic cu sosul și garniturile alese de dumneavoastră. Poftă bună!

Reels

Nou