într-o tigaie

Într-o tigaie - rețete rapide și ușoare

375 rețete

Ai nevoie de inspirație pentru o rețetă din categoria într-o tigaie? Ai nimerit exact unde trebuie! Încearcă una dintre cele 375 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 5 - 240 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Dacă ai nevoie de ajutor să alegi o rețetă, îți recomandăm preferatele noastre, care devin tot mai populare - Minciunele pufoase si gustoase, Paste cu sos alb cremos (fără carne), Ciulama cremoasă de ciuperci cu usturoi, Shakshuka (ouă poșate în sos de roșii).

Clătite fără gluten şi fără lapte

O rețetă simplă pentru prepararea clătitelor fără gluten și fără a utiliza lapte. Aceste clătite sunt excelente pentru oamenii care sunt intoleranți la gluten sau lactoză.

Chiftele de grâu

Chiftele de grâu gustoase și sănătoase, care sunt alegerea ideală pentru vegetarieni, dar și pentru cei care doresc să se bucure de ceva diferit față de chiftelele de carne obișnuite.

Plăcintă de dovlecel și morcov

Plăcinte delicioase și sănătoase de dovlecel și morcov, ideale ca garnitură la carne sau ca fel de mâncare separat alături de o salată. Prepararea este simplă și rapidă.

Piept de pui cu dovlecei

Un fel de mâncare simplu și nutritiv pe care oricine îl poate prepara. Pieptul de pui cu dovlecei este o alegere excelentă pentru un prânz sau o cină rapidă.

Plăcinte cu dovleac

Plăcinte cu dovleac sunt un fel de mâncare delicios, simplu și rapid de preparat, pe care îl vor adora în special vegetarienii.

Chiftele de dovlecel

Chiftelele de dovlecel sunt un fel de mâncare sănătos și delicios pe care îl veți adora. Minunate ca garnitură la felul principal sau ca mâncare independentă cu un dip preferat.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Paste italiene cu roșii și măsline
Photorecipe

Paste italiene cu roșii și măsline

Sugestie pentru un prânz sau o cină rapidă de vară. Nu puteți da greș cu pastele.

Omletă cu mazăre

Etapa de pregătire 0: Fierbem mazărea și o mixăm. Amestecăm cu ouăle și brânza. Condimentăm. Ungem tigaia cu ulei și coacem omleta pe ambele părți.

Pierogi cu brânză umplute cu căpșuni și zmeură, cu topping de pesmet prăjit și spumă de căpșuni

Pierogi cu brânză umplute cu căpșuni și zmeură, cu topping de pesmet prăjit și spumă de căpșuni
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Zucchini și vinete murate
Photorecipe

Zucchini și vinete murate

ZUCCHINI și VINETE MURATE ➡️ este un complement excelent pentru carnea de grătar. În plus, puteți să-l pregătiți și cu o săptămână înainte de grătar, pentru că este și mai bun când stă la maturat 😉

Salată Niçoise cu ton

Un salată sănătoasă și rapidă care vă va răcori în aceste zile de vară și vă va oferi toată energia și vitaminele de care aveți nevoie

Pasta de vinete

Această mixtură vegetariană de vinete poate fi utilizată în multe moduri.

Cuketové placky

Cuketu a mrkev nastrouháme nadrobno a vymačkáme pořádně všechnu přebytečnou vodu. Směs musí být úplně suchá. Do misky přidáme k zelenině dvě vajíčka, mouku a nadrobno nakrájenou šunku. Můžeme přidat i sýr pro lepší chuť. Jemně osolíme a pořádně promícháme. Lžící dávkujeme směs na rozpálenou pánev s olejem a tvarujeme asi 1 cm vysoké placky. Smažíme asi 5-7 min. z každé strany. Můžeme podávat s jogurtovým dipem nebo cottage sýrem.

Clătite de dovlecel

Cu toții adorăm clătitele, dar ce ar fi dacă le-am încerca într-o variantă mai sănătoasă? Aceste clătite de dovlecel sunt atât de ușor de făcut și sunt delicioase că nu îți vei da seama că mănânci legume. Poți să le servești cu orice îți place.

Chlebík s vajíčky a avokádem

Nejdříve si na pánvi osmhaneme nakrájenou slaninu, přilijeme vejce a vytvoříme míchaná vajíčka. Chlebík si vyskládáme na talíř, nasypeme hotové vejce a naskládáme avokádo, které pokapeme citrónem, posolíme a opepříme.

Terci de ovăz vegan cu fructe

Pregătire pas 0: Într-o oală, adăugăm fulgi de ovăz și turnăm puțină apă. Lăsăm să fiarbă puțin și fulgii de ovăz ar trebui să absoarbă toată apa, pentru a obține o consistență mai groasă. Pregătire pas 1: Adăugăm proteine, amestecăm și turnăm într-un bol. Decorăm cu fructe și presărăm cu scorțișoară.
PUBLICITATE