Marinată

Marinată - rețete rapide și ușoare

37 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Marinată. Suntem siguri că una dintre aceste 37 rețete o să devină noua ta preferată. Pregătirea acestor rețete va dura aproximativ 5 - 480 minute. La fiecare rețetă sunt indicate ingredientele și modul de preparare, precum și timpul aproximativ de preparare și numărul de porții.

Marinadă pentru carne de pui la grătar

O marinadă gustoasă și simplă care va adăuga adevărata aromă cărnii de pui la grătar.

Marinadă de iaurt pentru carne la grătar

O marinadă simplă și gustoasă de iaurt care conferă cărnii la grătar un gust excelent și suculență. Ideal pentru carne de vită, pui, porc sau miel.

Roșii marinate roșii

Roșii marinate gustoase și aromate, care sunt o delicatesă ideală pentru zilele de vară. Potrivite pentru grătare sau ca supliment la felurile principale de mâncare.

Marinadă pentru pește la grătar

Această marinadă simplă, dar delicioasă pentru pește la grătar nu numai că va da peștelui tău un gust excelent, dar va ajuta și să fie moale, suculent și plin de gust. Ideal pentru toate tipurile de pește.

Pui în marinadă

Un delicios pui în marinadă, perfect pentru grătar.

Marinadă pentru pulpa de porc

O marinadă delicioasă și simplă care îi va oferi pulpei de porc un gust de neuitat.

Marinadă de miere pentru aripioare de pui la grătar

Această marinadă ușor de pregătit, dulce-picantă este ideală pentru grătarele cu aripioare de pui. O puteți pregăti în avans și astfel economisiți timp în timpul grătarului.

Carne de pui în marinată gyros

Totul dintr-o singură tavă, copt în cuptor

Marinată pentru carne la grătar

Această marinată este potrivită pentru orice fel de carne pe care intenționați să o grătiți.

Cotlete de porc în marinadă

Cotlete de porc gustoase și suculente, scufundate în marinadă. O alegere perfectă pentru prânzul sau cina în familie.

Marinadă de miere pentru grătare

Această marinadă de miere este completarea perfectă pentru carnea de grătar. Mierea conferă cărnii o dulceață subtilă, în timp ce restul ingredientelor adaugă o notă picantă.

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi și rozmarin

Această pulpa de miel delicioasă și aromatică este coaptă la culoarea aurie cu usturoi și rozmarin.

Pui în marinadă

Carne de pui marinată suculentă și delicioasă, ideală pentru grătar sau copt în cuptor. O rețetă excelentă pentru toate ocaziile.

Pui marinat

Puiul marinat este cu adevărat o mâncare excelentă pe care o puteți pregăti acasă. Combinația de condimente, ierburi proaspete și marinadă dă naștere unei cărnuri delicioase și suculente.

Marinadă pentru ceafă de porc

O marinadă delicată, dar aromată, care va conferi ceafei de porc un gust excepțional. Ideală pentru grătar, dar și pentru copt în cuptor. Dupa această procedură, carnea devine extrem de suculentă și se topește în gură.

Camembert la cuptor cu rozmarin

Camembert-ul delicat, topit, cu rozmarin aromatic este o gustare excelentă pentru seară. Este ușor de preparat, iar rezultatul final cu siguranță va satisface toți iubitorii de brânză.
PUBLICITATE