PUBLICITATE
Sursa :: atiana Volgutova from Getty Images
Marinadă de miere pentru aripioare de pui la grătar
Această marinadă ușor de pregătit, dulce-picantă este ideală pentru grătarele cu aripioare de pui. O puteți pregăti în avans și astfel economisiți timp în timpul grătarului.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Marinată
- 1⁄2 căni Miere
- 1⁄2 căni Sos de soia
- lămâie
- 3 cuișoare Usturoi
Aripi de pui
- 11⁄2 kg De aripi de pui
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecați toate ingredientele pentru marinadă într-un castron.
2. Pasul
Aripile de pui se spală și se usucă bine.
3. Pasul
Puneți aripioarele de pui într-un bol cu marinate și lăsați-le să se marineze în frigider cel puțin 1 oră, ideal peste noapte.
4. Pasul
Gătiți aripioarele pe un grătar preîncălzit la o temperatură medie înaltă timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt complet gătite și frumos rumenite.
5. Pasul
Ungeți aripile încă fierbinți cu restul de marinadă și serviți.