PUBLICITATE

Sursa :: Vedrana Sucic from Getty Images

Cotlete de porc în marinadă

Cotlete de porc gustoase și suculente, scufundate în marinadă. O alegere perfectă pentru prânzul sau cina în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cotlete de porc

  • 4 bucată Cotlete de porc Adăugat la

Marinadă

  • 2 bucată usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță rozmarin uscat Adăugat la
  • 1 linguriță cimbru uscat Adăugat la
  • 2 PL Sos de soia Adăugat la
  • 2 PL ulei de măsline Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pregătiți-vă carnea și marinada.

2. Pasul

Batiți carnea pentru a fi mai subțire. Sărați-o și condimentați-o pe ambele părți.

3. Pasul

într-un castron, amestecați usturoiul zdrobit, rozmarinul, cimbrul, sosul de soia și uleiul de măsline.

4. Pasul

Puneți șnițelul într-un bol cu marinadă și lăsați-l să se marineze cel puțin 3 ore în frigider.

5. Pasul

După marinare, coaceți șnițelul în tigaie pe ambele părți până când devine auriu.

6. Pasul

Serviți cu garnitură după gust.

Reels

Nou