PUBLICITATE

Sursa :: monkeybusinessimages from Canva

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi și rozmarin

Această pulpa de miel delicioasă și aromatică este coaptă la culoarea aurie cu usturoi și rozmarin.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks picior de miel Adăugat la
  • 5 ks usturoi Adăugat la
  • 2 crengi Rosemary Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • sare de mare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Pasul

Spălați și curățați coapsa de miel. Curățați usturoiul și clătiți rozmarinul.

3. Pasul

Într-un recipient mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, rozmarinul tocat, sare și piper.

4. Pasul

Ungeți coapsa de miel din toate părțile cu acest amestec.

5. Pasul

Puneți pulpa de miel în tigaie, sau pe o tavă.

6. Pasul

Piciorul se coace în cuptor aproximativ 2 ore sau până când termometrul arată 70 de grade Celsius.

7. Pasul

Lăsați piciorul de miel copt să se odihnească timp de 10-15 minute, apoi îl puteți tăia și servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou