PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/gJR9jax5u7EU10UzrX7C/716b014ee15b68b1923112a69f4c91.jpeg)
Sursa :: monkeybusinessimages from Canva
Pulpa de miel la cuptor cu usturoi și rozmarin
Această pulpa de miel delicioasă și aromatică este coaptă la culoarea aurie cu usturoi și rozmarin.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks picior de miel
- 5 ks usturoi
- 2 crengi Rosemary
- 2 linguri ulei de măsline
- sare de mare
- Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Pasul
Spălați și curățați coapsa de miel. Curățați usturoiul și clătiți rozmarinul.
3. Pasul
Într-un recipient mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, rozmarinul tocat, sare și piper.
4. Pasul
Ungeți coapsa de miel din toate părțile cu acest amestec.
5. Pasul
Puneți pulpa de miel în tigaie, sau pe o tavă.
6. Pasul
Piciorul se coace în cuptor aproximativ 2 ore sau până când termometrul arată 70 de grade Celsius.
7. Pasul
Lăsați piciorul de miel copt să se odihnească timp de 10-15 minute, apoi îl puteți tăia și servi.