Măsline

Măsline - rețete rapide și ușoare

687 rețete

Ai nevoie de inspirație pentru o rețetă din categoria Măsline? Ai nimerit exact unde trebuie! Încearcă una dintre cele 687 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 5 - 480 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Dacă ai nevoie de ajutor să alegi o rețetă, îți recomandăm preferatele noastre, care devin tot mai populare - Explozie de gusturi: Ciorbă de roșii cu busuioc și pui, Supă cu găluște cu legume ca la mama, Ciorbă cremoasă de fasole, Aluat de pizza moale și pufos, gata în mai puțin de o oră!.

Salată de pepene și castravete

Salată perfectă de vară din câteva ingrediente

Salată de paste

Ai nevoie doar de 3 ingrediente pentru a prepara o salată perfectă

Paste cu dovlecei

Marinadă pentru pește la grătar

Această marinadă simplă, dar delicioasă pentru pește la grătar nu numai că va da peștelui tău un gust excelent, dar va ajuta și să fie moale, suculent și plin de gust. Ideal pentru toate tipurile de pește.

Pui în marinadă

Un delicios pui în marinadă, perfect pentru grătar.

Pancove din porumb

Pancovele crocante de porumb sunt o alegere minunată pentru o cină rapidă și nutritivă. Sunt foarte ușor de pregătit și le puteți servi cu diverse garnituri, în funcție de gustul dvs.

Couri grilate

Couri grilate sunt o mâncare de vară excelentă, pregătită rapid și plină de gust. Această rețetă este ideală pentru cei care iubesc legumele.

Paste cu brânză și porumb

Acest fel de mâncare simplu și delicios este ideal pentru un prânz rapid sau o cină. Combinația dintre brânza tare și porumbul dulce face din acest fel de mâncare o adevărată experiență gourmet.

Spaghete cu sos de roșii

O rețetă simplă, dar absolut delicioasă de spaghete cu sos de roșii. O alegere perfectă pentru un prânz sau cină rapidă.

Salată de carne

Această salată merge perfect cu carne de pui.

Plăcinte cu năut

Căutați ceva nou ca inspirație pentru prânz? Aceste plăcinte pot fi utilizate ca mâncare principală sau cină, ca garnitură sau individual, completate după gust, fie cu legume, brânză, carne.... Depinde de dvs.

Paste cu roșii și carne de pui

Aceste paste aromate cu roșii și carne de pui sunt o mâncare rapidă excelentă.

Paste făcute în casă farfalle

Faceți paste făcute în casă farfalle cu această rețetă simplă.

Cartofi la grătar

Un preparat clasic de vară, perfect pentru grătare. Cartofii la grătar sunt un însoțitor delicios și sănătos pentru carne sau pește.
PUBLICITATE