PUBLICITATE
Ciorbă cremoasă de fasole

Ciorbă cremoasă de fasole

O ciorbă delicioasă și reconfortantă, cu un amestec bogat de fasole și ierburi aromatice, într-o bază cremoasă. Perfectă pentru o zi friguroasă de toamnă sau iarnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g fasole uscată Adăugat la
  • 1 ceapă mare tocată Adăugat la
  • 2 căței de usturoi tocați Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură făină Adăugat la
  • 1 l supă de pui sau legume Adăugat la
  • 1 linguriță boia dulce Adăugat la
  • 12 linguriță chimen măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 cană Smântână Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Înmuiați fasolea în apă rece timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Apoi, scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți o oală mare pe foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute, sau până când ceapa devine translucidă.

Ciorbă cremoasă de fasole - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Adăugați fasolea, boiaua, chimenul și piperul negru și amestecați bine. Adăugați făina și amestecați până când fasolea este acoperită în mod uniform.

Ciorbă cremoasă de fasole - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Adăugați supa de pui sau legume și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 30-35 de minute, sau până când fasolea este moale.

Ciorbă cremoasă de fasole - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Adăugați sare și piper după gust. Adăugați smântâna și amestecați până când se încorporează complet.

Ciorbă cremoasă de fasole - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Reels

Nou