PUBLICITATE
Sursa :: Olga Kriger from Canva
Ardei umpluți cu brânză
Uitați-vă la această rețetă simplă și delicioasă de ardei umpluți cu brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks Ardei roșu
- 200 g Crema de brânză
- 2 ks căței de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Între timp, îndepărtați partea de sus a ardeiului și scoateți miezul.
2. Pasul
Pregătiți umplutura: Într-un castron, amestecați cremă de brânză, usturoi zdrobit, sare și piper până devine netedă.
3. Pasul
Umpleți ardeii cu umplutură și transferați-i în tava de copt. Picurați fiecare ardei cu o linguriță de ulei de măsline.
4. Pasul
Introduceți ardeii în cuptorul preîncălzit și coaceți-i timp de 15-20 de minute sau până când ardeii sunt moi și umplutura este aurie.
5. Pasul
Scoateți ardeii gata din cuptor, lăsați-i să se răcească puțin și apoi serviți-i. Poftă bună!