PUBLICITATE

Sursa :: zi3000 from Getty Images Pro

Ardei umpluți la cuptor cu șuncă și brânză

Ardei umpluți simpli la cuptor cu șuncă și brânză pe care îi poți pregăti pentru cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 7 bucată Ardei mari Adăugat la
  • 400 g Hams Adăugat la
  • 400 g brânză Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 300 g Orez Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Mai întâi, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dar eu vă recomand să îl gătiți mai puțin timp.

2. Pasul

Între timp, se spală ardeii, se separă capătul de sus de tulpină și se îndepărtează miezul. Se lasă o gaură în ardei suficient de mare pentru a putea fi umplut ușor.

3. Pasul

Se taie șunca și brânza în bucăți mici. Apoi, într-un castron, se amestecă șunca, brânza, orezul fiert, usturoiul pisat, sarea și piperul. Acest amestec va ajuta ardeii să capete o aromă mai puternică atunci când sunt prăjiți.

4. Pasul

Apoi se umple fiecare ardei cu amestecul preparat și se așază într-o tavă de copt unsă.

5. Pasul

Se toarnă ulei de măsline peste ardei. Acesta dă ardeilor un gust deosebit și o culoare aurie frumoasă.

6. Pasul

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute. Se verifică dacă ardeii sunt moi și dacă umplutura nu este prea uscată.

7. Pasul

Serviți ardeii gata preparați cât sunt încă calzi.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ardei umpluți cu carne și orez în sos de roșii
Videorecetă

Ardei umpluți cu carne și orez în sos de roșii

Ardeii umpluți cu carne și orez sunt unul dintre cele mai tradiționale și iubite preparate românești. Servește-i cu mămăligă și smântână, pentru a obține un gust autentic și delicios.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Piept de curcan prăjit

Pieptul de curcan este una dintre mâncărurile mele preferate! Am făcut prima dată această rețetă de Crăciun și de atunci a devenit una dintre mărcile mele de casă. Carnea este suculentă, fragedă și aromată, iar adaosul de ierburi îi conferă o aromă unică. Cel mai important lucru, însă, este timpul de coacere potrivit - nu prea scurt, ca să nu fie crudă carnea, dar nici prea lung, pentru a nu se usca.

Aripioare de pui chinezești crocante și lipicioase la cuptor

Aceste aripioare de pui chinezești dulci și sărate sunt irezistibil de delicioase, îmbogățite cu arome din bucătăria chinezească. Sunt crocante la exterior, dar suculente în interior. Perfecte ca însoțitor de masă sau gustare de sine stătătoare, aceste aripioare nu vă vor dezamăgi!

Ardei prăjiți umpluți

Rețetă pentru ardei prăjiți umplute gustoase

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui suculente și cartofi, coapte la cuptor până la auriu. Această rețetă este ideală pentru prânzul sau cina în familie.

Coapse de pui crocante și suculente în cuptor

Acest fel de mâncare delicioasă și simplă de coapse de pui la cuptor este perfect pentru o cină de familie sau pentru o masă săptămânală pregătită. Coapsele de pui sunt marinate într-un amestec de condimente și apoi coapte la cuptor pentru a obține o piele crocantă și un interior fraged și suculent. Serviți cu orez, salată sau cu garnitura preferată pentru o masă completă.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ardei umpluți cu carne și orez în sos de roșii
Videorecetă

Ardei umpluți cu carne și orez în sos de roșii

Ardeii umpluți cu carne și orez sunt unul dintre cele mai tradiționale și iubite preparate românești. Servește-i cu mămăligă și smântână, pentru a obține un gust autentic și delicios.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Piept de curcan prăjit

Pieptul de curcan este una dintre mâncărurile mele preferate! Am făcut prima dată această rețetă de Crăciun și de atunci a devenit una dintre mărcile mele de casă. Carnea este suculentă, fragedă și aromată, iar adaosul de ierburi îi conferă o aromă unică. Cel mai important lucru, însă, este timpul de coacere potrivit - nu prea scurt, ca să nu fie crudă carnea, dar nici prea lung, pentru a nu se usca.

Aripioare de pui chinezești crocante și lipicioase la cuptor

Aceste aripioare de pui chinezești dulci și sărate sunt irezistibil de delicioase, îmbogățite cu arome din bucătăria chinezească. Sunt crocante la exterior, dar suculente în interior. Perfecte ca însoțitor de masă sau gustare de sine stătătoare, aceste aripioare nu vă vor dezamăgi!

Ardei prăjiți umpluți

Rețetă pentru ardei prăjiți umplute gustoase

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui suculente și cartofi, coapte la cuptor până la auriu. Această rețetă este ideală pentru prânzul sau cina în familie.

Coapse de pui crocante și suculente în cuptor

Acest fel de mâncare delicioasă și simplă de coapse de pui la cuptor este perfect pentru o cină de familie sau pentru o masă săptămânală pregătită. Coapsele de pui sunt marinate într-un amestec de condimente și apoi coapte la cuptor pentru a obține o piele crocantă și un interior fraged și suculent. Serviți cu orez, salată sau cu garnitura preferată pentru o masă completă.

Reels

Nou