PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Autentic francez clasic Mini Quiche Lorraine

Fiind o persoană care apreciază foarte mult bucătăria franceză, îmi place la nebunie Quiche Lorraine. Am decis să adaptez această rețetă clasică într-un deliciu de mărimea unei mușcături, perfect pentru petreceri sau pur și simplu ca o gustare gustoasă. După mai multe încercări de încercare, am perfecționat arta de a face aceste Mini Quiche Lorranes și sunt încântată să o împărtășesc cu voi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24

Pentru crustă

  • 2 căni făină Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 10 tbls Unt rece nesărat, tăiat în bucăți Adăugat la
  • 1 Gălbenuș de ou mare Adăugat la

Pentru umplutură

  • 4 Ouă mari Adăugat la
  • 112 căni Cremă Adăugat la
  • 1 ceașcă Brânză Gruyère mărunțită Adăugat la
  • 8 felii Slănină groasă, fiartă și tăiată în bucăți Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a face crusta. Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea. Se adaugă untul rece și se pulsează până când untul este de mărimea unei mazăre. Acest lucru este important, deoarece va asigura o crustă fulgurantă.

2. Pasul

Se adaugă gălbenușul de ou și se pulsează până când aluatul se strânge.

3. Pasul

Împărțiți aluatul în 24 de bucăți egale și presați-le în forme de mini-brioșe. Asigurați-vă că presați în sus pe margini pentru a crea o fantă adâncă pentru umplutură. Puneți-le în frigider pentru a le răci timp de aproximativ 30 de minute - un pas esențial pentru a evita ca aluatul să se micșoreze în timpul coacerii.

4. Pasul

Între timp, se pregătește umplutura. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle și smântâna. Aveți grijă să nu bateți prea mult, deoarece acest lucru poate încorpora prea mult aer, ceea ce poate afecta textura quiche-ului dumneavoastră.

5. Pasul

Se adaugă brânza, baconul fiert, sarea și piperul.

6. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F). Odată preîncălzit, scoateți crustele din frigider. Puneți umplutura cu lingura în fiecare crustă, având grijă să distribuiți uniform brânza și baconul.

7. Pasul

Coaceți la cuptor timp de 25-30 de minute sau până când quichele sunt coapte și ușor rumenite. Lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou