PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: 13810

Brioșe de banane umede rapide și ușoare cu banane

Umede, pufoase și absolut apetisante, aceste brioșe cu banane sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru o gustare rapidă între mese.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 3 banane coapte Adăugat la
  • 34 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 0.3 ceașcă ulei vegetal Adăugat la
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 14 ceașcă lapte de migdale Adăugat la
  • 1 linguriță Extract de vanilie pură Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • Opțional: o jumătate de cană de chipsuri de ciocolată vegană sau nuci Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 175°C (350°F) și pregătiți tava de brioșe cu folii. Întotdeauna folosesc un spray antiaderent ușor peste garnituri pentru a mă asigura că brioșele nu se lipesc.

2. Pasul

Începeți prin a zdrobi bananele coapte într-un castron mare. Ca persoană cu destulă experiență, pot afirma că, cu cât sunt mai coapte bananele, cu atât mai bogată este aroma. Totuși, nu vă faceți griji dacă bananele dvs. nu sunt prea coapte. Brioșele vor avea în continuare un gust delicios.

3. Pasul

Apoi, adăugați în castron zahărul, uleiul, laptele de migdale și extractul de vanilie. Se amestecă până când se combină bine.

4. Pasul

Într-un castron separat, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Amestecați-le până când se amestecă uniform.

5. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate la amestecul de banane. Nu amestecați prea mult! Este în regulă dacă aluatul tău mai are câteva mici cocoloașe. Amestecarea excesivă poate duce la brioșe mai tari, iar noi vrem ca acestea să fie moi și umede.

6. Pasul

Dacă adăugați chipsuri de ciocolată vegană sau nuci, acum este momentul să le încorporați în aluat. Este o modalitate simplă de a adăuga un strat suplimentar la profilul de aromă, iar copiii mei adoră mica surpriză.

7. Pasul

Puneți aluatul în formele de brioșe, umplându-le pe fiecare cu 3/4 din ele.

8. Pasul

Coaceți la cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Vă sfătuiesc să stați aproape de cuptor, deoarece cuptorul fiecăruia este ușor diferit. Nu vreți ca acestea să se coacă prea mult și să devină uscate.

9. Pasul

Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați-le pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.

Rețete similare

Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Brioșe cu banane, rapid și gustos
Videorecetă

Brioșe cu banane, rapid și gustos

Aceste briose delicioase cu banane sunt pregătite din ingrediente simple, sănătoase și sunt perfecte pentru micul dejun sau gustarea de după-amiază. Aluatul moale și aromat, îmbogățit cu bucăți de banane, se coace rapid și se servește cald sau rece.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Brioșe pufoase cu ciocolată și vanilie
Videorecetă

Brioșe pufoase cu ciocolată și vanilie

Brioșele noastre pufoase și delicioase sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce în timpul zilei. Umplute cu bucăți de ciocolată și aroma naturală de vanilie, acestea sunt un deliciu de neratat!

Crema de ciocolată pentru brioșe

Cremă de ciocolată pentru brioșe care are un gust deosebit.

Brioșe de ciocolată cu cireșe

Cui nu-i plac brioșele? Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă pentru brioșele mele preferate, brioșele cu ciocolată și cireșe. Brioșele miros frumos și au un gust minunat datorită combinației de ciocolată și cireșe.

Brioșe cu iaurt fără gluten

Brioșe fantastice cu iaurt fără gluten, care vor fi apreciate în special de cei care au intoleranță la gluten.

Biscuiți sănătoși

Biscuiți sănătoși și delicioși, care rămân moi și după 3-4 zile.

Aluat de biscuiți de casă à la Thermomix

Această rețetă este de mult timp o tradiție în casa noastră. Am preparat-o de multe ori în bucătăria mea cu ajutorul trustului meu Thermomix și întotdeauna am găsit ușor de obținut consistența perfectă pentru aluatul de biscuiți. Sper să vă placă la fel de mult ca și nouă!

Fă-ți propriile chipsuri de ciocolată 5 ingrediente

Această rețetă de cașcaval de ciocolată a fost perfecționată după nenumărate încercări și eșecuri în propria mea bucătărie. Cheia este ciocolata potrivită și zahărul potrivit. Ciocolata se topește ușor și apoi se termină cu un topping care o face foarte crocantă. Nimic nu este mai bun decât ciocolata făcută în casă - credeți-mă!

Rețete similare

Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Brioșe cu banane, rapid și gustos
Videorecetă

Brioșe cu banane, rapid și gustos

Aceste briose delicioase cu banane sunt pregătite din ingrediente simple, sănătoase și sunt perfecte pentru micul dejun sau gustarea de după-amiază. Aluatul moale și aromat, îmbogățit cu bucăți de banane, se coace rapid și se servește cald sau rece.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Brioșe pufoase cu ciocolată și vanilie
Videorecetă

Brioșe pufoase cu ciocolată și vanilie

Brioșele noastre pufoase și delicioase sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce în timpul zilei. Umplute cu bucăți de ciocolată și aroma naturală de vanilie, acestea sunt un deliciu de neratat!

Crema de ciocolată pentru brioșe

Cremă de ciocolată pentru brioșe care are un gust deosebit.

Brioșe de ciocolată cu cireșe

Cui nu-i plac brioșele? Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă pentru brioșele mele preferate, brioșele cu ciocolată și cireșe. Brioșele miros frumos și au un gust minunat datorită combinației de ciocolată și cireșe.

Brioșe cu iaurt fără gluten

Brioșe fantastice cu iaurt fără gluten, care vor fi apreciate în special de cei care au intoleranță la gluten.

Biscuiți sănătoși

Biscuiți sănătoși și delicioși, care rămân moi și după 3-4 zile.

Aluat de biscuiți de casă à la Thermomix

Această rețetă este de mult timp o tradiție în casa noastră. Am preparat-o de multe ori în bucătăria mea cu ajutorul trustului meu Thermomix și întotdeauna am găsit ușor de obținut consistența perfectă pentru aluatul de biscuiți. Sper să vă placă la fel de mult ca și nouă!

Fă-ți propriile chipsuri de ciocolată 5 ingrediente

Această rețetă de cașcaval de ciocolată a fost perfecționată după nenumărate încercări și eșecuri în propria mea bucătărie. Cheia este ciocolata potrivită și zahărul potrivit. Ciocolata se topește ușor și apoi se termină cu un topping care o face foarte crocantă. Nimic nu este mai bun decât ciocolata făcută în casă - credeți-mă!

Reels

Nou