PUBLICITATE

Sursa :: vladimir-mironov from Canva

Carne de curcan la cuptor, umplută

Această rețetă de carne de curcan umplută este o alegere excelentă pentru o cină cu prietenii. Principalele ingrediente sunt carnea de curcan de calitate, brânză și roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 4 ks Piept de curcan Adăugat la
  • bacon Adăugat la

Umplutura

  • 200 g brânză Adăugat la
  • 2 ks roșii Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C și tăiați pieptul de curcan în felii.

2. Pasul

Pregătiți umplutura așa că radeți brânza, tăiați roșiile și ceapa mărunt.

3. Pasul

Fiecare felie de carne o umplem cu umplutura și o rulăm într-un rulou.

4. Pasul

Învelim rulourile într-o felie de bacon și le legăm cu ață.

5. Pasul

Carnița de curcan se coace la cuptor aproximativ 30 de minute. În funcție de necesitate, o udam cu apă.

Rețete similare

Piept de curcan copt la cuptor

Această rețetă de piept de curcan copt la cuptor este un fel principal clasic de sărbătoare, condimentat cu rozmarin, salvie și cimbru pentru cel mai suculent și aromat rezultat. Este fără gluten și servește 6 persoane.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Mâncare de mazăre cu bacon
Videorecetă

Mâncare de mazăre cu bacon

O mâncare cremoasă și delicioasă de mazăre cu bacon crocant și ceapă caramelizată, perfectă pentru o cină ușoară și reconfortantă. Aroma de usturoi și smântână adaugă o notă delicioasă, iar gătitul este extrem de ușor și rapid.

Piept de curcan prăjit

Pieptul de curcan este una dintre mâncărurile mele preferate! Am făcut prima dată această rețetă de Crăciun și de atunci a devenit una dintre mărcile mele de casă. Carnea este suculentă, fragedă și aromată, iar adaosul de ierburi îi conferă o aromă unică. Cel mai important lucru, însă, este timpul de coacere potrivit - nu prea scurt, ca să nu fie crudă carnea, dar nici prea lung, pentru a nu se usca.

Cartofi coapte umpluți

O rețetă delicată și gustoasă de cartofi coapți umpluți cu sos de smântână. Această rețetă este un supliment minunat pentru orice fel principal.

Friptură de curcan de Crăciun

Această rețetă pentru un curcan prăjit delicios și suculent a devenit una dintre preferatele mele pentru sărbătorile de Crăciun. Am făcut-o de mai multe ori și nu a eșuat niciodată în a impresiona. Friptura iese perfect fragedă și suculentă, iar combinația de condimente îi conferă o aromă minunat de festivă.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!

Kebab de casă în cuptor

Rețetă pentru un kebab delicios, pe care îl puteți pregăti confortabil la domiciliu în cuptor.

Rețete similare

Piept de curcan copt la cuptor

Această rețetă de piept de curcan copt la cuptor este un fel principal clasic de sărbătoare, condimentat cu rozmarin, salvie și cimbru pentru cel mai suculent și aromat rezultat. Este fără gluten și servește 6 persoane.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Mâncare de mazăre cu bacon
Videorecetă

Mâncare de mazăre cu bacon

O mâncare cremoasă și delicioasă de mazăre cu bacon crocant și ceapă caramelizată, perfectă pentru o cină ușoară și reconfortantă. Aroma de usturoi și smântână adaugă o notă delicioasă, iar gătitul este extrem de ușor și rapid.

Piept de curcan prăjit

Pieptul de curcan este una dintre mâncărurile mele preferate! Am făcut prima dată această rețetă de Crăciun și de atunci a devenit una dintre mărcile mele de casă. Carnea este suculentă, fragedă și aromată, iar adaosul de ierburi îi conferă o aromă unică. Cel mai important lucru, însă, este timpul de coacere potrivit - nu prea scurt, ca să nu fie crudă carnea, dar nici prea lung, pentru a nu se usca.

Cartofi coapte umpluți

O rețetă delicată și gustoasă de cartofi coapți umpluți cu sos de smântână. Această rețetă este un supliment minunat pentru orice fel principal.

Friptură de curcan de Crăciun

Această rețetă pentru un curcan prăjit delicios și suculent a devenit una dintre preferatele mele pentru sărbătorile de Crăciun. Am făcut-o de mai multe ori și nu a eșuat niciodată în a impresiona. Friptura iese perfect fragedă și suculentă, iar combinația de condimente îi conferă o aromă minunat de festivă.

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!

Kebab de casă în cuptor

Rețetă pentru un kebab delicios, pe care îl puteți pregăti confortabil la domiciliu în cuptor.

Reels

Nou