PUBLICITATE

Sursa :: frederique wacquier from Getty Images

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 250 g Ciuperci Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 150 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Ardei Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Pătrunjel pentru garnitură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se curăță carnea de porc și se taie în bucăți mai mici. Se taie mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc în ulei până devin aurii. Adăugați apoi carnea, pe care ați asezonat-o în prealabil cu sare, paprika și piper. Rumeniți-o pe ambele părți la foc mediu.

2. Pasul

Apoi adăugați ciupercile tăiate felii la carne și sotați-le împreună cu carnea. Dacă vi se pare că ar putea lipsi zeama, puteți adăuga puțină apă.

3. Pasul

La final, se adaugă smântâna de gătit, se amestecă și se lasă să mai fiarbă încă 5-10 minute.

4. Pasul

Serviți acest sarmale de porc pe ciuperci presărate cu pătrunjel.

Reels

Nou