PUBLICITATE

Sursa :: Elena Photo from Canva

Cartofi americani în coajă

Această rețetă de cartofi americani în coajă a devenit rapid o preferată în casa noastră. Este combinația perfectă între pielea crocantă a cartofilor și interiorul moale la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată cartofi mari Adăugat la
  • 4 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
  • 1 lingură Paprika măcinată Adăugat la
  • 2 crengi Rosemary Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a spăla bine cartofii. Eu nu îi curăț de coajă, deoarece pielea este esențială în această rețetă.

2. Pasul

Apoi tăiați cartofii în sferturi.

3. Pasul

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă cartofii. Prăjiți-i pe ambele părți până devin aurii.

4. Pasul

Apoi se presară cartofii cu sare, paprika măcinată și piper negru. Se amestecă și se prăjesc timp de câteva minute.

5. Pasul

La final, adăugați crenguțele de rozmarin și lăsați cartofii în tigaie încă câteva minute. Rozmarinul va da cartofilor o aromă și un gust deosebit.

6. Pasul

Se transferă cartofii într-o tavă de copt și se coc în cuptor la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când capătă o culoare aurie frumoasă.

Reels

Nou