PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2n97Z6ExLtmCv-jmFoOW/612e41700f1e51cfccdea4a51b9963.jpeg)
Sursa :: Jess Ho from Pexels
Cartofi fierți în coajă
Un mod de a pregăti cartofii este de a-i fierbe în coajă. Pregătirea acestei rețete este rapidă și fără efort. Practic, trebuie doar să vă asigurați că nu uitați să scoateți cartofii din oală la timp.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Cartofi, mici și rotunzi
- sare
- Unt pentru servire
- Pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se spală bine cartofii sub jet de apă.
2. Pasul
Gătiți-le sub capac.
3. Pasul
Folosiți o furculiță pentru a vedea care sunt gătite.
4. Pasul
Apoi se toarnă apa și se lasă în oală încă 5 minute.
5. Pasul
Se servesc unse cu unt și presărate cu pătrunjel.