PUBLICITATE

Sursa :: straga via iStockPhotos

Cea mai bună plăcintă de mere suculentă cu cremă și quark

După ani de experiență în materie de cofetărie în cercurile familiale, nu pot nega cât de bine merge această plăcintă de mere cu cremă și cașcaval la orice ocazie. Combinația de mere dulci, cremă de smântână și cașcaval proaspăt este imbatabilă și este întotdeauna o plăcere să o gătești și să te bucuri de ea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Pentru aluat:

  • 200 g făină Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 1 mediu ou Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la

Pentru umplutură:

  • 800 g Apple Adăugat la
  • 1 Pachet pudră de cremă de vanilie Adăugat la
  • 300 g Quark Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Pentru a face rețeta de plăcintă de mere cu cremă, începem cu aluatul. Amestecăm făina, zahărul, untul, un ou și un vârf de cuțit de sare pentru a obține un aluat omogen. Aveți grijă ca untul să nu fie prea tare, altfel aluatul va fi sfărâmicios. Apoi îl lăsăm să se odihnească în frigider pentru aproximativ 30 de minute.

2. Pasul

Între timp, se decojesc merele și se taie în felii subțiri. Aici vă recomand să folosiți mere ușor acrișoare, deoarece se armonizează bine cu budinca dulce.

3. Pasul

În continuare, pregătim umplutura de cremă. Pentru a face acest lucru, gătiți crema cremă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și lăsați-o să se răcească puțin. Acum amestecăm quark-ul, ouăle și zahărul într-un bol înainte de a adăuga budinca răcită.

4. Pasul

În cele din urmă, se încorporează merele feliate în amestecul de cremă de mere și se întinde totul în mod egal peste aluat.

5. Pasul

Se coace prăjitura la 180 de grade (căldură superioară/inferioară) timp de aprox. 55-60 de minute. În funcție de cuptor, timpul de coacere poate varia, așa că urmăriți suprafața aurie a prăjiturii ca un ghid.

6. Pasul

Se lasă plăcinta cu mere cu cremă și quark să se răcească complet înainte de a fi servită. Adăugați o lingură de smântână - și felia perfectă de plăcintă cu mere este gata!

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Reels

Nou