PUBLICITATE
Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Baza

  • 80 g Fulgi de ovăz amestecați Adăugat la
  • 25 g Făină de cocos Adăugat la
  • 15 g De cocos ras Adăugat la
  • 20 g Proteina de vanilie nu este necesara Adăugat la
  • 50 ml Apă Adăugat la
  • 30 g Nu trebuie să folosești merișoarele amestecate cu puțină apă Adăugat la
  • 10 g miere Adăugat la
  • 20 g ulei de cocos Adăugat la

Partea de căpșuni

  • 350 g Lasă căpșunile congelate să se dezghețe Adăugat la
  • 12 pachete Pulbere de puding de căpșuni Adăugat la
  • 10 g Miere îndulcitor Adăugat la

Cremă

  • 500 g brânză dulce Adăugat la
  • 40 g Înlocuiți proteina de căpșuni cu îndulcitor Adăugat la
  • 10 g miere Adăugat la
  • Gelatină în foi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru bază și le presăm pe fundul unei forme rotunde (20cm) acoperite cu hârtie de copt.

2. Pasul

Amestecăm pudra de budincă cu suc de căpșuni. Căpșunile le mixăm și le punem la fiert împreună cu pudra de budincă și miere. Fierbem până se îngroașă.

3. Pasul

Amestecăm brânza de vaci, proteinele și mierea. Pregătim gelatina conform instrucțiunilor - punem bucățile într-un vas cu 6 linguri de apă și lăsăm să se înmoaie timp de 10 minute. Apoi se încălzește peste flacără și se amestecă până se topește gelatina (nu se fierbe!). Adăugăm 2 linguri de cremă la gelatină și amestecăm. Acest amestec se încorporează în cremă. Jumătate din cremă o punem peste blat.

4. Pasul

In a doua jumătate punem 2 linguri de amestec de căpșuni și punem pe prima parte a cremei.

5. Pasul

Amestecul de căpșuni rămas îl vom întinde pe partea de sus a tortului. Cheesecake-ul pregătit îl vom lăsa în frigider peste noapte pentru a se întări.

Reels

Nou