PUBLICITATE

Sursa :: juefraphoto from Getty Images

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Căpșuni Adăugat la
  • 400 g Brânzeturi omogenizate Adăugat la
  • 200 g Biscuiți Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • 100 g zahăr pudră Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr vanilat Adăugat la
  • 10 g Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Am zdrobit biscuiții până devin un nisip fin (îi puteți măcina într-un robot de bucătărie sau îi puteți zdrobi de mână într-o pungă), apoi îi amestec cu untul topit pentru a forma baza pentru cheesecake-ul nostru. Am întins aluatul astfel pregătit în mod egal pe fundul formei de tartă.

2. Pasul

Într-un vas, dizolv gelatina într-o cantitate mică de apă (conform instrucțiunilor de pe ambalaj) și apoi o las deoparte să se răcească. Între timp, amestec brânzeturile cu zahărul pudră și zahărul vanilat, apoi adaug gelatina. Amestec totul până când se obține o pastă omogenă.

3. Pasul

Când amestecul de cremă de brânză este gata, îl întind uniform pe prăjitura cu biscuiți. Deasupra așez căpșunile spălate, uscate și tăiate felii.

4. Pasul

Am pus totul la frigider pentru cel puțin 2 ore - ideal ar fi peste noapte. Cheesecake-ul este gata atunci când amestecul de cremă de brânză s-a întărit.

Rețete similare

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Cheesecake rece cu mascarpone și căpșuni

Cheesecake-ul rece cu mascarpone și căpșuni este desertul perfect pentru vară. Nu necesită coacere, este simplu de preparat, iar căpșunile îi dau o aromă unică de fructe. Datorită folosirii brânzei mascarpone, cheesecake-ul are o aromă delicată și cremoasă.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză
Videorecetă

Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză

Această prăjitură cu căpșuni este perfectă pentru a vă bucura de dulceața sezonului de vară. Blatul pufos este umplut cu un amestec delicios de căpșuni proaspete și cremă de brânză, iar deasupra este acoperit cu o glazură fină de zahăr pudră.

Cheesecake Oreo

Cheesecake fără coacere

Rețete similare

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Cheesecake rece cu mascarpone și căpșuni

Cheesecake-ul rece cu mascarpone și căpșuni este desertul perfect pentru vară. Nu necesită coacere, este simplu de preparat, iar căpșunile îi dau o aromă unică de fructe. Datorită folosirii brânzei mascarpone, cheesecake-ul are o aromă delicată și cremoasă.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză
Videorecetă

Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză

Această prăjitură cu căpșuni este perfectă pentru a vă bucura de dulceața sezonului de vară. Blatul pufos este umplut cu un amestec delicios de căpșuni proaspete și cremă de brânză, iar deasupra este acoperit cu o glazură fină de zahăr pudră.

Cheesecake Oreo

Cheesecake fără coacere

Reels

Nou