PUBLICITATE

Sursa :: juefraphoto from Getty Images

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Căpșuni Adăugat la
  • 400 g Brânzeturi omogenizate Adăugat la
  • 200 g Biscuiți Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • 100 g zahăr pudră Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr vanilat Adăugat la
  • 10 g Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Am zdrobit biscuiții până devin un nisip fin (îi puteți măcina într-un robot de bucătărie sau îi puteți zdrobi de mână într-o pungă), apoi îi amestec cu untul topit pentru a forma baza pentru cheesecake-ul nostru. Am întins aluatul astfel pregătit în mod egal pe fundul formei de tartă.

2. Pasul

Într-un vas, dizolv gelatina într-o cantitate mică de apă (conform instrucțiunilor de pe ambalaj) și apoi o las deoparte să se răcească. Între timp, amestec brânzeturile cu zahărul pudră și zahărul vanilat, apoi adaug gelatina. Amestec totul până când se obține o pastă omogenă.

3. Pasul

Când amestecul de cremă de brânză este gata, îl întind uniform pe prăjitura cu biscuiți. Deasupra așez căpșunile spălate, uscate și tăiate felii.

4. Pasul

Am pus totul la frigider pentru cel puțin 2 ore - ideal ar fi peste noapte. Cheesecake-ul este gata atunci când amestecul de cremă de brânză s-a întărit.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou