PUBLICITATE

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Mingi

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks Ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la

Sos

  • 1 plechovka Roșii în suc Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ro sare și piper Adăugat la
  • 1 ro Busuioc măcinat Adăugat la
  • 1 ro Uscata oregano Adăugat la

Spaghete

  • 400 g spaghete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200°C. Tăiați fin ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Prajiti ceapa și usturoiul până devine auriu, pe o tigaie la foc mediu.

3. Pasul

Într-un bol, amestecați carnea tocată, ceapa și usturoiul prăjit, ouăle, pesmetul, sarea și piperul. Amestecați bine compoziția.

4. Pasul

Formați bile din amestecul de carne și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

5. Pasul

Coaceți chifteluțe în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.

6. Pasul

Între timp, pregătiți sosul. Căliți ceapa și usturoiul într-o tigaie, adăugați o conservă de roșii, sare, piper, busuioc și oregano. Lăsați sosul să fiarbă timp de 10 minute.

7. Pasul

Adăugați chiftelele coapte în sos și lăsați-le să fiarbă încă 15 minute.

8. Pasul

Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amestecați spaghetele scurse cu chifteluțe și sos.

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Ardei prăjiți umpluți

Rețetă pentru ardei prăjiți umplute gustoase

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Ardei prăjiți umpluți

Rețetă pentru ardei prăjiți umplute gustoase

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Reels

Nou