PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Ciocolată Chow Mein Noodle Spiders Cookies

Aceste mici creaturi târâtoare vor fi cu siguranță un succes masiv la sărbătorile de Halloween!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 200 gms De chipsuri de ciocolată semidulce Adăugat la
  • 100 gms de unt Adăugat la
  • 200 gms De tăiței chow mein Adăugat la
  • 20 bucăți De ochi de bomboane Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Într-un castron rezistent la cuptorul cu microunde, combinați mai întâi chipsurile de ciocolată semidulce și untul. Trebuie să le topiți împreună cu grijă. Incrementările de 30 de secunde la cuptorul cu microunde funcționează cel mai bine pentru a evita supraîncălzirea și pentru a facilita amestecarea.

2. Pasul

După ce s-a topit, amestecați amestecul până când devine neted și catifelat. Acesta este un pas crucial pentru ca păianjenii să arate minunat și să aibă un gust și mai bun.

3. Pasul

Acum urmează partea distractivă, amestecați tăițeii chow mein până când sunt bine acoperiți cu amestecul de ciocolată. Sfatul meu aici ar fi să fiți blând și să nu zdrobiți tăițeii. Ei sunt cei care dau păianjenilor picioarele și forma generală.

4. Pasul

Folosind o lingură sau o lingură mică de înghețată, se aruncă amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie cerată. Se modelează în structuri asemănătoare unor movile reprezentând mici păianjeni. Nu uitați, nu trebuie să fie perfecte. Neuniformitatea poate adăuga un element mai realist păianjenilor dvs.

5. Pasul

După ce ați pregătit corpurile de păianjen, puneți doi ochi de bomboane pe fiecare. Acest pas trebuie făcut înainte ca ciocolata să se întărească complet.

6. Pasul

Țineți tava în frigider timp de 10-15 minute până când "păianjenii" se întăresc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou