Sursa :: pixelshot from Canva
Cremă de budincă pentru tort
Rețetă pentru o cremă delicioasă de cremă pentru prăjituri sau deserturi.
Ingrediente
- 1 ambalare Pudră de cremă de vanilie
- 500 ml Lapte
- 200 g Zahăr
- 250 g Unt
- 1 lingură extract de vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, preparați budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar folosiți doar 500 ml de lapte. Acest lucru va da budincii o aromă mai puternică de vanilie și, de asemenea, îi va da o consistență mai groasă, ceea ce este ideal pentru glazura de tort.
Lăsați budinca să se răcească, între timp bateți untul și zahărul cu smântână până devine spumă. Acest pas este foarte important pentru că va da cremei o textură mai fină și mai cremoasă, care se va lipi perfect de tort.
Când crema s-a răcit, se adaugă treptat la mousse-ul de unt, amestecând constant pentru a amesteca bine toate ingredientele. În final, adăugați extractul de vanilie.
Lăsați crema finită să se întărească în frigider timp de cel puțin 2 ore înainte de a o aplica pe tort.