PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Cum se face Sandwich-ul clasic perfect cu ou Mayo

Răsfățați-vă cu un sandviș rapid, savuros și cremos cu maioneză de ouă. Realizat cu doar câteva ingrediente cheie, acest sandwich este o opțiune perfectă pentru micul dejun sau prânz. Vine cu un pumn de proteine sănătoase de la ouă și o cremozitate delicioasă de la maioneză, care cu siguranță vă va înveseli ziua.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2

Pentru umplutură:

  • 4 ouă Adăugat la
  • 14 ceașcă maioneză Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper negru măcinat după gust Adăugat la
  • 12 linguriță Sos de muștar Adăugat la
  • 1 lingură Pătrunjel proaspăt tocat sau uscat Adăugat la

Pentru sandviș:

  • 4 felii De pâine Adăugat la
  • 2 Frunze de salată (opțional) Adăugat la
  • Mai multă maioneză pentru a o întinde Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Mai întâi, se fierb ouăle în apă clocotită cu sare timp de aproximativ 10 minute, până când sunt fierte tari. După ce sunt fierte, se iau de pe foc, se răcesc, se decojesc și se taie mărunt.

2. Pasul

Într-un castron, combinați ouăle tocate, maioneza, sarea, piperul negru, sosul de muștar și pătrunjelul. Amestecați-le bine până când obțineți o textură omogenă și cremoasă.

3. Pasul

Întindeți un strat subțire de maioneză pe fiecare felie de pâine.

4. Pasul

Împărțind uniform, puneți frunzele de salată (dacă le folosiți) pe două felii de pâine.

5. Pasul

Se întinde uniform umplutura de maioneză cu ouă peste salată.

6. Pasul

Se acoperă cu celelalte două felii de pâine.

7. Pasul

Tăiați fiecare sandviș în două și serviți-le imediat sau împachetați-le pentru o gustare ulterioară.

Reels

Nou