PUBLICITATE

Sursa :: ola_p from Getty Images

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Carne de curcan Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 ceașcă Făină simplă Adăugat la
  • 12 litri Cremă de gătit Adăugat la
  • 12 cană vin alb Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • unt Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • Coriandru Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se taie curcanul în bucăți mai mari și se condimentează cu sare. Acest pas este important pentru ca carnea să capete toată savoarea.

2. Pasul

Se încălzește o lingură de unt și ulei de măsline într-o tigaie și se rumenește carnea, amestecând constant. Prăjiți carnea până când devine aurie.

3. Pasul

Apoi scoateți-o și puneți-o deoparte. În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată împreună cu usturoiul până când devine sticloasă.

4. Pasul

Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până când vedeți că începe să-și schimbe culoarea.

5. Pasul

Apoi adăugați carnea înapoi în tigaie și turnați vinul alb peste ea. Se acoperă cu un capac și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.

6. Pasul

Se toarnă crema de gătit, se adaugă frunza de dafin și coriandrul. Se amestecă ușor și se fierbe la foc mic timp de 10 minute.

7. Pasul

La final, se asezonează crema de curcan cu sare și piper după gust.

Reels

Nou