PUBLICITATE

Desert cu rubarbă și brânză de vaci

Rețeta pentru un desert delicios și dulce cu rubarbă și brânză de vaci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
90

Pentru aluat:

  • 200 g Făină semi-grosieră Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 75 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

Pentru conținut:

  • 250 g Brânză cu gârgăriţă Adăugat la
  • 100 g smântână acră Adăugat la
  • 1 gălbenuș Adăugat la
  • 100 g zahăr cristal Adăugat la
  • 1 bal Pudră de budincă de vanilie Adăugat la
  • 1 Lingura De amidon de porumb Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

12 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătiți aluatul. Amestecați făina cu zahărul și sarea. Adăugați untul, ouăle și procesați aluatul. Înfășurați aluatul în folie alimentară și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de o jumătate de oră.

2. Pasul

Între timp, ne pregătim umplutura. Amestecăm brânza cu smântână, gălbenuș, zahăr, pudding de vanilie în pulbere și cu amidon de porumb.

3. Pasul

Adesea mutam într-o formă unsă de copt și îl ungem cu umplutura.

4. Pasul

Pe umplutura punem rubarba curățată și tăiată.

5. Pasul

Coacem prăjitura cu ruibarb și brânză de vaci în cuptorul încălzit la 180°C aproximativ 35-40 de minute.

Reels

Nou