PUBLICITATE

Sursa :: minadezhda from Getty Images

Ficat în sos

Pregătesc acest ficat de ani de zile și este unul dintre preparatele mele preferate pentru o cină rapidă și gustoasă. Sosul elegant și aromat de cremă de muștar pune perfect în valoare gustul ficatului, iar experiența m-a învățat cum să îl pregătesc corect, astfel încât să fie fraged și suculent.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Ficat de porc Adăugat la
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 1 sticlă Bulion Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • 2 linguri Mustăți Adăugat la
  • Sare, piper după gust Adăugat la
  • 2 linguri Făinuri Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

La început, curăț ficatul de tendoane, membrane și vase de sânge - un pas esențial pentru a-l păstra moale și amar. Apoi îl tai în felii nu prea groase.

2. Pasul

Într-un castron torn făina, adaug sare și piper și amestec. Acopăr fiecare felie de ficat în acest amestec. Mi se pare că astfel ficatul devine mai crocant.

3. Pasul

Tai ceapa în pene și o prăjesc în unt într-o tigaie până devine aurie.

4. Pasul

Am adăugat feliile de ficat în tigaie și le-am prăjit pe ambele părți timp de aproximativ 3 minute.

5. Pasul

Torn apoi stocul și adaug muștarul. Amestec totul, asezonez după gust cu sare și piper și apoi las să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 15 minute.

6. Pasul

La final, adaug smântâna și mai fierb încă vreo 5 minute. În acest timp, sosul ar trebui să se îngroașe.

Reels

Nou