PUBLICITATE

Sursa :: brasovianu from Getty Images

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Carne de vită Adăugat la
  • 4 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 linguri Uleiuri Adăugat la
  • 1 Lingura Ardei dulce Adăugat la
  • 1 lingură chimen măcinat Adăugat la
  • 1 bucată Ardei roșu Adăugat la
  • 2 bucată Roșii Adăugat la
  • 12 l Bere neagră Adăugat la
  • 2 linguri Muștar cu boabe grosiere Adăugat la
  • 2 linguri Făină simplă Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

În uleiul bine încins se prăjește ceapa tocată mărunt, se adaugă usturoiul pisat și cubulețele de carne. Se prăjește bine carnea pe fiecare parte pentru a absorbi toate sucurile.

2. Pasul

Când carnea este rumenită pe fiecare parte, se adaugă condimentele - sare, paprika, piper și chimen. Este important să adăugați paprika chiar acum. Dacă se adaugă mai devreme, va începe să se ardă și va da un gust neplăcut.

3. Pasul

Se toarnă aproximativ jumătate din bere peste carnea prăjită și se adaugă ardeii roșii tocați, roșiile și muștarul. Se lasă să fiarbă la foc mic și se lasă să se evapore alcoolul din bere.

4. Pasul

Se adaugă apoi restul de bere și se completează cu apă, astfel încât lichidul să fie chiar deasupra cărnii. Se fierbe tocănița la foc mediu timp de aproximativ 2 ore, amestecând după o oră.

5. Pasul

Când carnea este moale, se adaugă starterul - făina dizolvată în apă, se lasă să fiarbă și se amestecă frecvent.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Tocăniță de vită

O rețetă delicioasă de tocăniță de vită pe care o veți îndrăgi.

Cum să gătești Perfect Seared Veal Chop

Carnea suculentă, încoronată cu ierburi aromatice și infuzată cu o melodie robustă de usturoi și vin alb, este un adevărat spectacol. Și mai bine, completați-o cu un strop de smântână pentru a crea un sos bogat care vă va face papilele gustative să danseze.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Tocăniță de vită

O rețetă delicioasă de tocăniță de vită pe care o veți îndrăgi.

Cum să gătești Perfect Seared Veal Chop

Carnea suculentă, încoronată cu ierburi aromatice și infuzată cu o melodie robustă de usturoi și vin alb, este un adevărat spectacol. Și mai bine, completați-o cu un strop de smântână pentru a crea un sos bogat care vă va face papilele gustative să danseze.

Reels

Nou