PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : Grafmex

Lichior de bar pentru copii

Acest lichior de bar pentru copii este un adevărat deliciu pe care l-am preparat cu multe ocazii. Este deosebit de popular la petrecerile aniversare sau pur și simplu în serile confortabile cu prietenii. Combinația dintre dulceața ciocolatei și cremozitatea smântânii face ca acest lichior să fie irezistibil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 8 Copii Bar (bine răcit) Adăugat la
  • 350 ml Cremă Adăugat la
  • 150 ml lapte Adăugat la
  • 150 ml Vodcă Adăugat la
  • 70 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti lichiorul de bar pentru copii, mai întâi luați batoanele pentru copii și tăiați-le în bucăți mici. Apoi puneți aceste bucăți într-un blender. Am observat că batoanele se zdrobesc mai bine atunci când sunt bine răcite.

2. Pasul

Porniți blenderul la o setare joasă până când batoanele s-au transformat în firimituri. Cu toate acestea, asigurați-vă că blenderul nu funcționează prea mult timp, altfel ciocolata va deveni prea caldă și va începe să se topească.

3. Pasul

Se încălzesc într-o cratiță smântâna, laptele și zahărul. Se amestecă amestecul în mod constant până când zahărul se dizolvă complet. Nu uitați că amestecul nu trebuie să fiarbă, așa că este suficient un foc mediu.

4. Pasul

Imediat ce zahărul s-a dizolvat, se adaugă miezul de Kinderriegel și se amestecă până când se formează un amestec omogen. Vă recomand să mențineți focul mic și să amestecați continuu pentru a împiedica ciocolata să se ardă.

5. Pasul

Acum adăugați vodca. Am constatat că o vodcă neutră nu maschează aroma și este cea mai bună alegere.

6. Pasul

Amestecul se toarnă apoi într-o sticlă și se păstrează la frigider. Lichiorul de bar pentru copii are un gust deosebit de bun atunci când este servit răcit.

7. Pasul

Sper să vă bucurați să încercați și să savurați acest lichior simplu și delicios!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou