PUBLICITATE

Sursa :: Jobrestful from Getty Images

Maioneză pentru hamburger

O modalitate rapidă și ușoară de a crea un burger suculent și gustos, care este făcut special de acest sos delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 lingură Muștar Adăugat la
  • 200 ml Ulei vegetal Adăugat la
  • 1 lingură Oțet sau suc de lămâie Adăugat la
  • Sare și piper negru măcinat după gust Adăugat la
  • 1 lingură Paprika măcinată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă oul cu muștarul. Această combinație ne va ajuta să creăm o maioneză groasă și cremoasă.

2. Pasul

Adăugați treptat uleiul vegetal, amestecând constant (vă recomand să folosiți un mixer de mână). Când observați că maioneza începe să se solidifice, adăugați uleiul puțin mai repede.

3. Pasul

Când maioneza este suficient de groasă, se adaugă oțetul sau sucul de lămâie, sarea, piperul negru măcinat și boiaua măcinată. Se amestecă bine.

4. Pasul

La final, lăsați maioneza să stea la frigider cel puțin 30 de minute pentru un rezultat mai bun al aromei. Experiența mea a arătat că maioneza este mult mai bună atunci când este refrigerată.

Reels

Nou